Unde ne gasiti?

Oras: Craiova
Zona: Strada Amaradia

Informatii esentiale

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Local nunti Craiova - Restaurant Rex

Descriere Restaurant Rex – Craiova

Restaurant Rex este amplasat central, pe strada Amaradia, una dintre strazile principale ale Craiovei. 

Va punem la dispozitie o sala de nunti spatioasa, avand o capacitate de pana la 250 locuri. 

Sala Mare – Eleganta, recent renovata si climatizata, dispune de un sistem modular, facand posibila si gazduirea unor evenimente mai mici, evitand astfel crearea impresiei de spatiu gol! Aceasta sala este dotata cu instalatie de evacuare si improspatarea aerului, scena pentru muzicanti, schela cu jocuri de lumini. De asemenea are o acustica perfecta datorita materialelor folosite ce nu conduc la ricosarea undelor sonore. Astfel, formatia aleasa de dumneavoastra va contribui la binedispunerea invitatilor! 

Locatia are terasa?

Pe langa semnificatia deosebita pentru miri, o nunta este un eveniment social. Invitatii, prietenii,  rudele apropriate sau mai indepartate au ocazia de a socializa si a se bucura impreuna cu ocazia fericitul eveniment la care participa. Tocmai de aceea, terasa de la Restaurant Rex, amplasata chiar la intrarea in Sala Mare de nunti, este un loc ideal pe care il punem la dispozitie invitatilor care doresc un loc mai retras pentru o conversatie directa dar in acelasi timp raman conectati la atmosfera festiva a evenimentului .

Exista o camera pentru miri?

Asa cum terasa este importanta pentru destinderea invitatilor la fel este si Camera Mirilor pentru dumneavoastra. Va punem la dispozitie gratuit, o camera speciala pentru acele momente cand doriti sa va trageti putin sufletul .

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image