Cu nume de spaniol, restaurant Amarillo vine de la culoarea soarelui. Galbenul ne duce cu gandul la natura si emana sentimentul de caldura si de bine. Iar cand e loc de fericire, e loc si de o masa servita cu cei care te fac sa te simti bine.

La restaurant Amarillo va puteti desfata cu minunatele noastre preparate culinare. La noi totul este pur si simplu delicios! Mananci pe saturate de te lingi pe degete.

Restaurant Amarillo se afla intr-un cadru linistitor, in mijlocul naturii, aflat in intrarea Parcului Drumul Taberei.

Fie vara, fie iarna, in zona se pot face o multume de activitati outdoor. Sa amintim de hidrobiciclete si barci, plimbari la iarba verde, spatii de joaca pentru cei mici. Pentru iarna – Patinoarul Drumul Taberei, aflat chiar vis-a-vis de restaurant Amarillo.

Restaurant Amarillo are recomandari foarte bune si este cunoscut in Drumul Taberei pentru o oferta diversa, inclusiv organizari evenimente private (nunti, botezuri, cununii, zile de nastere, etc.), petreceri tematice, meniuri corporate si catering.

Meniul, desi nu este unul voluminos, contine cate putin din toate categoriile de mancaruri. Specificul bucatariei restaurant Amarillo? Romanesc si international, adica un potpuriu din cele mai cautate preparate din gastronomiile tarilor lumii.

Este imposibil sa nu iti placa forma circulara a restaurantului Amarillo, care da spatiului o personalitate unica. Un tapet floral acopera armonios peretii a caror culori dominante sunt o variatie de nuante de crem si galben cald.

Daca la nivel olfactiv si vizual esti stimulat cu cromatica placuta si o prezentare eleganta a bucatelor, auzul iti este mangaiat de muzica ambientala, playlist cu tematica de relaxare, romantica sau adaptata in functie de clienti.

Parca ai fi inchiriat intregul restaurant Amarillo doar pentru aceasta mica placere matinala. Cafele multe, diverse arome, alint si mintea e mai agera cu fiecare inghititura.

Sa-i spunem efectul Amarillo!

 

image