Unde ne gasiti?

Oras: Timisoara
Zona: Calea Aradului

Informatii esentiale

Capacitate: 30-130

Tip locatie: Restaurant

Saloane nunti Timisoara - Restaurant Tinecz

Descriere Restaurant Tinecz – Timisoara

Sala pentru nunți a Restaurantului Tinecz din Timișoara vă așteaptă cu un decor de poveste și cu meniuri pe gusturile tuturor invitaților prezenți la eveniment. Evenimentele sunt unice prin natura lor, însă ceea ce le face atât de originale este emoția de moment, o emoție intensificată de prezența persoanelor dragi care vă sunt aproape în cele mai importante momente ale vieții.

În cadrul unei nunți de vis organizate la sala de evenimente Tinecz din Timișoara se unesc destine și se reîntregesc portrete de familie, dispersate odata cu trecerea anilor. Tocmai de aceea, pentru a vă bucura de prezența tuturor persoanelor care ocupa un loc special în inimile dumneavoastra și pe care doriți să îi știți alături într-o zi atât de importantă, alegeți ca sala de nuntă să vă permită înainte de toate, un număr semnificativ de invitați.

Mobilierul elegant, din lemn masiv, este scos în evidență prin cromatica plăcută ce învăluie pereții într-o nuanță rafinată de nude, astfel că locația se dovedește a fi una dintre cele mai frumoase săli de evenimente din Timișoara, dar și alegerea ideală pentru nunțile ce invocă rafinamentul și bunul gust, oferind un cadru festiv și impozant prin simplitatea și originalitatea designului. Sala de nuntă Tinecz din Timișoara este accesorizată cu oglinzi și candelabre ce redau stilul vintage, în timp ce arcadele curpinse în arhitectura salii definesc accesoriile moderne care aduc un plus de originalitate.

Capacitate locatie: 130 persoane

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image