Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Iuliu Maniu

Informatii esentiale

Capacitate: 30-130

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Saloane nunta Bucuresti - Restaurant Vulturul

Descriere Restaurant Vulturul – Bucuresti

Restaurantul Vulturul este localizat în partea de vest a Bucureștiului (în cartierul Militari) și își propune să vă asigure, de fiecare dată când ne treceți pragul, toate argumentele de confort și calitate a serviciilor pentru a vă convinge să reveniți cât mai curând.

“Maria” este salonul de nunti principal al restaurantului Vulturul, fiind cea mai potrivită alegere pentru evenimentele majore, cu număr mare de oaspeți. Eleganța elementelor de design și calitatea finisajelor garantează o atmosfera interioară de înalt rafinament. Salonul dispune de spații atent gândite pentru dans, oferind acces la terasă și la toate facilitățile de confort necesare pentru derularea cu succes a unei nunti excepționale. Spațiul poate fi organizat pentru a acomoda între 100-130 de oaspeți.

Salonul “Verdi” este alternativa la dimensiuni ușor mai reduse a salonului Maria, oferind toate dotările de confort și o atmosfera de o eleganță reală, într-un spațiu potrivit pentru nunti de mari dimensiuni. Spațiul este organizat pentru a acomoda între 70-100 oaspeți.

Salonul “Ambiance” este recomandat pentru nuntile cu un număr mediu de invitați și este gândit având la bază un concept elegant. Salonul este decorat în stilul clasic – în care tonurile calde de crem, ecru şi bej sunt predominante. Spațiul este organizat pentru 40-50 de oaspeți.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image