Unde ne gasiti?

Oras: Timisoara
Zona: Justitiei

Informatii esentiale

Capacitate: 30-180

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber

Locatii nunti Timisoara - Riviere Ballroom

Descriere Riviere Ballroom – Timisoara

Rivière Ballroom este sala de evenimente din Timișoara cu o capacitate de 180 de locuri, ideală pentru nunți de neuitat! 

În decursul celor peste 7 ani de activitate, am contribuit activ la organizarea de evenimente care marchează momente importante din viețile clienților noștri. Mereu atenți la detaliile fine și fără niciun rabat de la calitate, oferim servicii complete de event planning, cu meniuri gătite de renumiții noștri bucătari, servicii de catering, candy bar, muzică, lumini și bineînțeles decoruri florale sau aranjamente specifice fiecărei ocazii. 

Sala de nunți Rivière Ballroom este o oază de liniște și bucurie în mijlocul orașului Timișoara, chiar pe malul Begăi. O locație inedită, ce oferă invitaților un moment de respiro datorită cadrului natural ce o împrejmuiește. Astfel, invitații vor fi relaxați și își vor crea amintiri neprețuite.

Mâncarea la un eveniment este, de multe ori, la fel de importantă ca și evenimentul în sine. E vorba de gust, aspect și adaptare. E vorba de calitate și cantitate. Preparatele culinare bine alese vin în completarea ambientului perfect, echipa noastră de bucătari având talentul și cunoștințele artei gastronomice. Profesionalismul organizatorilor și servirea de înaltă calitate vă asigură momentele unice ale unei petreceri de neuitat. 

Suntem onorați să vedem chipurile fericite ale celor care aleg locația noastră pentru a sărbători iubirea. Și pentru că fiecare eveniment are nevoi diferite, suntem pregătiți să oferim variante personalizate în funcție de bugetul și preferințele fiecăruia.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image