Unde ne gasiti?

Oras: Cluj
Zona: Corneliu Coposu

Informatii esentiale

Capacitate: 30-350

Tip locatie: Restaurant, Hotel

Restaurant nunti Cluj - Royal Diamond

Descriere Royal Diamond – Cluj

Mai țineți minte cum v-ați imaginat că o să fie nunta voastră? Prieteni, familie, un cadru de poveste, muzică bună și elemente unice care să reflecte personalitatea voastră, a viitorilor miri. Chiar dacă primul pas l-ați făcut în momentul în care ați spus DA unei vieți împreună, al doilea pas este să sărbătoriți începutul unui nou drum alături de persoanele dragi vouă. Iar noi suntem aici ca să transpunem dorințele și visele voastre în realitate.

Având 2 săli de evenimente, suntem pregătiți atât pentru nunți de până la 150 de persoane, cât și pentru nunți de până la 350 de invitați. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți sala preferată și să ne povestiți cum ați vrea să se desfășoare ziua voastră cea mare, iar noi promitem să respectăm fiecare preferință a voastră.

Iar cum nunta voastră este unică, la fel sunt și serviciile noastre. Personalul nostru profesionist și calificat va sta la dispoziția voastră ca să vă asigure o servire de excepție și un meniu plin de bunătățuri. Puteți alege fie dintre meniurile noastre atent selecționate, fie să veniți voi cu o propunere pe care noi să  punem în practică. Orice ați dori să serviți invitaților voștri, noi putem pregăti în bucătăria noastră dotată cu echipament modern, dar nu înainte ca voi să degustați și să aprobați.

De asemenea, asigurăm decorurile pentru sală și aranjăm totul după preferințele voastre, iar sistemul nostru sonor de ultimă generație va asigura o atmosferă perfectă pentru voie bună și dans. Iar pentru momentele de respiro, am amenajat și o mică terasă cu o oază în mijloc, unde invitații vor putea să se relaxeze între două dansuri.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image