Descrierea companiei:

Returnare in 90 zile :

Puteti returna produsul in termen de 90 zile de la data primirii, fara sa fiti nevoiti sa precizati motivul, pentru o rambursare completa sau pentru un schimb cu un alt produs.

Ambalare premium gratuita :

Bijuteriile achizitionate sunt ambalate in cutii premium, cu o prezentare deluxe, de o calitate ireprosabila si cu un design elegant.

Calitate garantata :

Produsul achizitionat de dumneavoastra va fi insotit de un certificat de calitate si garantie interna si internationala. Produsele ce contin pietre pretioase beneficiaza de certificat special in care vor fi specificate caracteristicile, tipul si calitatea pietrelor folosite.

Produse 100% autentice :

Produsele comercializate sunt produse in fabrica proprie sau sunt importate direct de la furnizorii internationali si beneficiaza de garantie interna si de garantie internationala.

Posibilitati variate de plata :

Puteti alege modalitatea de plata care va avantajeaza cel mai mult: plata online prin card bancar, plata in 6 rate prin carduri de cumparaturi (CREDITEUROPE, BRD, BANCA TRANSILVANIA, GARANTI BANK, ALPHA BANK), plata prin OP/transfer bancar sau plata cash la livrare.

Livrare rapida prin curier :

Produsele comercializate pe care le avem in stoc pot ajunge la dumneavoastra in aproximativ 72 de ore prin curier expres, coletele fiind asigurate pe timpul livrarii.

Transport gratuit :

Livrarea produselor se face gratuit in Romania prin curier expres pentru comenzile cu valoare de peste 199 lei sau contracost (25 lei) pentru comenzile cu valoare de pana la 199 lei. In Uniunea Europeana comenzile se livreaza contracost (189 lei) prin DHL Express.

Confidentialitate garantata :

Suntem constienti ca majoritatea clientilor cumpara produsele noastre pentru a le oferi cadou persoanelor dragi. De aceea va oferim discretie maxima pe tot parcursul procesului de comanda.

Asistenta de specialitate :

Beneficiati gratuit de sprijinul nostru total prin indrumari, sugestii si raspunsuri la intrebarile dumneavoastra. Va rugam sa ne contactati prin telefon, chat sau direct in magazinele noastre.

Servicii post-vanzare :

Va oferim servicii de intretinere gratuita pentru produsele achizitionate de pe www.sabrini.ro. Deasemenea executam reparatii post-garantie contra cost pentru toate tipurile de verighete si bijuterii.

image