Unde ne gasiti?

Oras: Pitesti
Zona: Albota

Informatii esentiale

Capacitate: 60-220

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Salon nunti Pitesti - Salon Majestic

Descriere Salon Majestic – Pitesti

Salonul Majestic Pitesti este localul care intelege si pretuieste semnificatia ocaziei dumneavoastra, respectand in totalitate necesitatile particularizate. Cu o experienta de 25 de ani in domeniu, vom raspunde cerintelor cu grija si consideratie, asigurandu-va ca orice nunta organizata in locatia noastra este impecabila, pana la cele mai mici detalii.  Cu accent pe managementul si executia evenimentelor, echipa noastra colaboreaza cu fiecare client pentru a oferi o experienta placuta de la inceput pana la sfarsit, satisfacand in intregime dorintele si asteptarile. 

Cele 5 sali de nunti sunt pregatite sa gazduiasca intre 60 si 220 de invitati, de asemenea autoturismele beneficiind de parcare privata in cadrul locatiei noastre. Terasa exterioara, special amenajata in scopul folosirii pe durata sezonului estival, dar si jocurile de lumini pentru ringul de dans daruiesc un cadru de poveste, perfect pentru captarea amintirilor de neuitat. 

Alegeti-ne pe noi pentru a va putea purta printr-o calatorie memorabila de o seara, care etern va fi vie in sufletele tuturor invitatilor prezenti. Profesionalismul si pasiunea staruitoare de care dispunem va sunt puse la dispozitie in intregime!

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image