Evenimentul dumneavoastra este important pentru noi !

Rafinament, cadru intim, flexibilitate, atentie pentru detaliu sunt punctele noastre forte. Preparatele irezistibile, serviciile de calitate oferite, fiecare masa are alocat un ospatar dedicat-sunt doar cateva din motivele pentru care ati alege sa va petreceti aici orice eveniment special din viata dumneavoastra.

Serviciile noastre sunt personalizate pentru fiecare eveniment, putem personaliza meniul in functie de solicitarile dumneavoastra si de preferinte pentru orice eveniment si orice buget. Nimic nu e lasat la intamplare, intrucat totul se desfasoara intr-o colaborare exemplara, cu un program prestabilit.

Salon Traian va ofera servicii complete, executate impecabil de o echipa formata exclusiv din profesionisti.

Suntem onorati sa facem parte din echipa care va fi alaturi de dumneavoastra in cele mai importante si fericite momente ale vietii. Salon Traian va ofera servicii complete, executate impecabil de o echipa formata exclusiv din profesionisti.

In functie de preferintele si gusturile dumneavoastra, puteti alege unul din cele noua saloane pe care vi le punem la dispozitie. Si pentru ca fiecare poveste este unica, Salon Traian va ofera meniuri personalizate, cu care vom reusi, cu siguranta, sa va multumim invitatii.

Misiunea noastra este aceea de a va organiza evenimentul mult visat, iar noi o facem cu pasiune.