Unde ne gasiti?

Oras: Constanta
Zona: Str. Mircea cel Batran, nr 49-51
Adresa: Str. Mircea cel Batran, nr 49-51

Informatii esentiale

Capacitate: 10-70

Tip locatie: Restaurant

Descriere Scapino – Constanta

Restaurant Scapino

Condus de o echipă cu peste 30 de ani de experiență, restaurantul hotelului nostru vă propune o experință savuroasă care se conturează sub forma unor preparate autentice, inspirate în mare parte de bucătaria italienească.Cu o capacitate de 70 de locuri, restaurantul vă propune un decor somptuos și intim care completează aerul elegant al întregului hotel. Oaspeții noștri îsi pot începe ziua cu un mic dejun atent selecționat, iar la prânz sau seara pot comanda a la carte sau iși pot rezerva din timp un meniu prestabilit din bucătăria românească sau internațională, însoțit de vinuri alese din cramele noastre românesti.

La cerere și cu respectarea noilor norme de siguranță, organizăm evenimente private, cine romantice si întâlniri de afaceri într-un cadru intim și cochet.

Restaurantul Scapino este situat la confluenta dintre centrul orasului Constanta si zona peninsulara a acestuia, beneficiind de o priveliste spectaculoasa asupra falezei Marii Negre.

Scapino este un loc in care ambientul modern este completat de un rafinament clasic. O mica bijuterie arhitecturala care ascunde in interiorul ei un cadru intim, cald si fermecator in care va puteti bucura in liniste de aromele incantatoare ale bucatariei italiene autentice.

Calitatea preparatelor noastre este garantata de priceperea si experienta bucatarilor nostri care, cu entuziasm si pasiune, reusesc sa transorme retetele originale ale bucatariei italiene in momente pline de savoare.

Restaurantul Scapino continua sa pastreze traditia bunului gust de peste 20 de ani, fiind de-a lungul timpului, un exemplu de eleganta, stil si profesionalism in Constanta!

 

 

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image