Unde ne gasiti?

Oras: Ploiesti
Zona: Mihai Bravu

Informatii esentiale

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Local nunti Ploiesti - Seva Events

Descriere Seva Events – Ploiesti

Situate la Mizil, cu un decor elegant, saloanele de nunta Seva au un stil decorativ romantic, ce abundă în nuanțe de alb și strălucesc prin culoarea fiecărui aranjament floral așezat pe mese.

Saloanele au fost adaptate fiecărei nevoi, așa că includ atât o parcare generoasă, cât și specialiști care te vor ghida în organizarea nuntii perfecte. Cu ei vei putea discuta despre fiecare nevoie pe care o poți avea tu sau invitații.

Seva Events înseamnă un proiect de suflet al unei echipe cu experiență în business și maturitatea de care este nevoie ca să ofere opțiuni impecabile, de la primul contact.

Descopera saloanele noastre de nunta:

Salonul Mic – Un salon intim amenajat special pentru tine și invitaţi, oamenii cu care îţi doreşti să împărtăşeşti momente unice, memorabile. Unde poţi construi o zi de neuitat, dacă nu într-un salon în care fiecare element este aşezat ca să aducă un plus evenimentului tău? Decorat într-un stil curat cu uşoare tente retro-romantice, salonul mic Seva îţi permite să te joci cu nuanţe, concepte de eveniment, arome şi elemente decorative. Salonul poate fi amenajat cu un cake bar, o cabină foto sau o fântână de ciocolată.

Salonul Mare – Dacă organizezi o nuntă cu mulţi invitaţi, atunci ai nevoie de o locaţie grandioasă. Salonul mare Seva Events are o capacitate foarte mare de persoane, astfel încât să nu ai niciodată grija că invitaţii tăi nu vor încăpea în spaţiul ales. Salonul mare este decorat într-un stil curat, uşor romantic cu accente retro, astfel încât să poţi da viaţă unei atmosfere speciale. Decorul este, în acelaşi timp, neutru şi permisiv. Te ajută să completezi cu orice culoare îţi doreşti, concept sau chiar plante. În acest salon vei găsi suficient loc pentru candy bar, instalarea unui proiector, fântână de ciocolată, masă de protocol sau giveaway-uri. Poţi completa cu nuanţe puternice sau pastel, aranjamente complexe şi regale ori moderne şi minimaliste.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image