Descrierea companiei:

 

Poti sa visezi. Sau poti sa vii sa traiesti povestea la Simfonia Ballroom.

Alege unul dintre saloanele Simfonia Ballroom pentru evenimentele importante din viata ta si vei avea parte de o experienta impecabila. De la design-ul rafinat pana la serviciile ireprosabile, totul va decurge intr-o armonie perfecta. Virtuozitate, de la primele acorduri muzicale, pana la plecarea ultimului invitat.

Indiferent de tipul evenimentului organizat – nunta, botez, eveniment corporate sau eveniment special – echipa noastra presteaza cu rigoare, atentie la detalii si pasiune pentru a-ti oferi povestea pe care ai visat-o.

La Simfonia Ballroom, gastronomia este dusa la rang de arta si de fiecare data invitatii nostri se bucura de meniuri selecte, atent pregatite de echipa noastra validata de preferintele culinare ale celor peste 93.000 de invitati care ne-au trecut pragul in cele peste 1.100 de evenimente organizate pana acum. In plus, la fiecare eveniment este inclus un Candy Bar delicios, cadoul nostru.

Cele 2 locatii – Pipera si Pompei – ofera 4 sali care pot acomoda evenimente memorabile, cu tematici variate, de la 70 si pana la 1.000 de invitati.

Te asteptam la Simfonia Ballroom sa organizam impreuna povestea ta, asa cum ai visat.

Simfonia Ballroom Pipera – design rafinat, servicii ireprosabile, pasiune pentru a oferi experiente memorabile

SERVICII DE INALTA CALITATE

O echipa de top presteaza cu rigoare, atentie la detalii si pasiune. Serviciile noastre te asigura ca evenimentele organizate la Simfonia Ballroom se desfasoara in siguranta si confort maxim.

O LOCATIE ALEASA INTELIGENT ITI ASIGURA O NUNTA PERFECTA

Locatia nuntii este una dintre cele mai importante decizii pentru cuplu. De aici pleaca intreaga fantezie: tema, decorul, numarul de invitati, felurile de mancare, muzica, ringul de dans.

Cele mai multe locatii au limitari de care poti sa nu iti dai seama daca nu esti vigilent. Iata cateva intrebari pe care te sfatuim sa le pui inainte de a lua o decizie:

Simfonia iti ofera optiuni pentru toate bugetele, de la nunta de 70 de persoane pana la 1000.

In alte locatii, poti sa fii obligat sa tai de pe lista invitati dragi sau sa adaugi toate rudele pana la gradul 14 ca sa umpli sala.

In saloanele Simfonia, da. Peretii nostri sunt antifonati si avem toate avizele necesare. In foarte multe locatii vei descoperi ca, daca vrei sa iesi in gradina, nu poti dansa, pentru ca muzica trebuie pusa in surdina dupa ora 22:00. Sau te poti trezi ca auzi muzica de la evenimentul care are loc in celalalt salon pentru ca nu este facuta corespunzator izolarea fonica.

Saloanele noastre sunt dotate cu sisteme de prindere, astfel incat sa iti poti personaliza spatiul cum doresti, de la cascade de flori atarnand din tavane pana la a acoperi toti peretii cu perdele de luminite.

In foarte multe locatii ti se vor pune conditii restrictive si vei descoperi ca poti sa visezi la maximum cateva aranjamente florale puse pe mese.

Poate ca nu e primul gand care iti trece prin cap cand visezi la nunta ta, dar cand vei primi sute de buchete de flori si nenumarate cadouri superbe, vei dori sa le gasesti in conditii optime a doua zi.

In saloanele noastre, iti depozitam atat florile, cat si cadourile in siguranta. Gandeste-te cat de frumos va fi sa te trezesti a doua zi inconjurata de sute de buchete de flori!

Multe mirese au nevoie de un spatiu dedicat, unde sa isi poata aranja parul, schimba pantofii sau chiar si tinuta. In multe locatii neamenajate special pentru nevoile reale ale unei nunti te vei trezi ca trebuie sa faci toate astea…la baie. Noi iti oferim o optiune eleganta, distinsa si confortabila. O camera doar a ta, cu masuta de toaleta, umerase si scaune confortabile.

 

Echipa noastra da timp mirilor si familiei sa se bucure de petrecere. Primirea invitatilor, asezarea acestora la mese, detaliile de care au nevoie artistii sa se instaleze, indicatiile pentru servirea mesei, prezentarea tortului, depozitarea cadourilor si a florilor, momentele speciale, toate sunt atent discutate in prealabil cu mirii, stabilite conform unui desfasurator si implementate de echipa experimentata de la Simfonia Ballroom.

Asa cum vrei tu. Echipa noastra se asigura ca spatiul alocat dansului este corect in raport cu numarul de invitati. Un element foarte greu de estimat de catre miri, care in alte locatii trebuie sa se descurce pe cont propriu. In plus, echipa noastra se ocupa de efecte speciale pentru dansul mirilor, se asigura ca melodiile alese pentru momentele speciale sunt puse exact cand trebuie, ca sistemul de sonorizare functioneaza perfect. Inca o serie de griji in minus pentru cuplu.

Un element important, daca nu vrei sa fii sunat a doua zi numai cu povesti despre amenzi, pene sau alte aventuri de nedorit. La Simfonia Ballroom, parcarea este generoasa si corect semnalizata. Si iti oferim si valet pentru parcare 🙂

 

EVENIMENTE

Echipa noastra, care este responsabila de organizarea a peste 1000 de evenimente de succes, te poate sustine indiferent de conceptul de eveniment pe care ti-l doresti.

Orice fel de petrecere de nunta iti doresti, oricat de eleganta, oricat de vesela, oricat de sofisticata, vino la noi! La Simfonia Ballroom, orice se poate.

Vrei sa eliberezi fluturi vii sa zboare printre aranjamente florale exotice? Sau vrei o nunta alb/negru cu jazz si cascade de trandafiri albi? Transformam in realitate orice tema, orice vis, orice dorinta.

E inceputul povestii tale.

Da frau liber imaginatiei si vino sa te ajutam sa fii cea mai fericita mireasa!

 

LOCATIA DIMITRIE POMPEI

Poti opta pentru saloanele Allegro si Adagio, care au fiecare o capacitate intre 70 si 170 de persoane sau pentru un eveniment in aer liber. Gradina noastra este perfect amenajata pentru cununii civile sau religioase. Poti avea muzica, flori, adieri de vant si sclipiri de stele.

SALONUL ALLEGRO – 70-170 de persoane

SALONUL ADAGIO – 70-170 de persoane

image