Unde ne gasiti?

Oras: Ploiesti
Zona: Paulestii Noi

Informatii esentiale

Capacitate: 50-600

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Hotel

Locatii nunti Ploiesti - Sky Events

Descriere Sky Events – Ploiesti

Sky Events surprinde prin originalitate si transforma fiecare nunta intr-o amintire memorabilă! Ai ajuns in locul in care o echipa de profesionisti dau o noua dimensiune luxului și serviciilor la superlativ.

Descopera acum sala potrivita pentru nunta ta!

Dispunem de sase sali de nunti cu structuri si capacitati diferite, putem acomoda intre 50 si 600 persoane, salile noastre surprind prin originalitate, eleganta si diversitate.

Dispunem de toata logistica necesara pentru a organiza orice nunta si pentru a transpune visele oaspetilor nostri in realitate!

SKY BLUE BALLROOM
Sala Sky Blue Ballroom poate fi divizată în două săli mai mici printr-un perete mobil, care izolează perfect din punct de vedere fonic.

SKY OPAL
Design-ul de excepție si eleganța sălii Sky Opal, dar si atmosfera luminoasă si primitoare creată de lumina ambientală din candelabre, ofera salii o eleganta distinsa.

SKY TOPAZ
Candelabre elegante, atmosfera calda, design de excepție, toate acestea si nu numai ofera spatiul perfect pentru orice nunta.

SKY DIAMOND
O sala plina de mister, in nuante neutre, candelabre elegante, design unic, este sala ideala pentru nuntile restranse.

SKY SAPPHIRE
Cu un perete statement in nuanta turquoise sala Sky Sapphire este moderna si va ofera un spatiu perfect pentru desfasurarea nuntii dumneavoastra.

SKY LOUNGE
Sky Lounge este o sala nonconformista pentru evenimente atipice, cu o piesa statement in mijlocul salii, un maslin natural care ofera o nota de eleganta.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image