Despre noi:

 

SOULSEEKER

Sunt un fotograf profesionist de nunta din Bucuresti, Romania. Ofer servicii de fotografie, precum fotografie de nunta sau botez. Sunt un artist vizual cu un interes deosebit in fotografie, videografie si grafica. Chiar daca sunt un fotograf nunta Bucuresti, sunt dispus sa calatoresc in tara si peste granite pentru a crea povesti in fotografii.

Impreuna cu asistentul meu formam echipa Soulseeker. Ne axam pe servicii foto nunta Bucuresti de calitate superioara si suntem fotografi de nunta internationali. Ne place sa pastram lucrurile casual, distractive si mereu despre voi. Nu va fortam sa va pozitionati in moduri inconfortabile si stufoase. Vom vorbi, vom rade, vom face o aventura din asta si vom fi noi insine. Asa putem capta un pic din dragostea pe care o impartiti impreuna.

Ambitia mea cea mai mare ca fotograf profesionist de nunta este sa creez imagini cu un puternic impact emotional, cu oamenii pe care ii iubim si cu momentele frumoase pe care le-am petrecut impreuna, pentru a fi comemorate de-a lungul generatiilor.

Creativitatea, munca grea si experienta sunt motoarele care ma fac sa nu ma opresc niciodata. Ma concentrez pe fotografia de nunta, transformand fotografia clasica intr-o fotografie artistica.

 

Marius

Fotograf

Sunt inspirat de momentele reale si cinstite care alcatuiesc o zi de nunta sau o sedinta foto creativa. Ma concentrez pe conexiunea dintre tine si partenerul tau, insa nu ratez detalii importante. Este vorba despre ziua ta speciala, iar eu sunt fotograful care va crea o poveste din ea. In orice fel de salbaticie va imaginati ziua, mi-ar face placea sa fiu o parte din ea.  Este important sa gasesti un fotograf ale carui poze le iubesti, dar noi credem ca la fel de important este sa gasiti pe cineva care scoate la iveala tot ce este mai bun in fotografiile voastre. Dupa toate acestea ziua nuntii tale este menita sa fie o sarbatoare uimitoare. Probabil vrei un fotograf care sa fie distractiv sa fie in preajma! Suntem iubitori de aventura, visatori, artisti si usor dependenti de cafea. Da-ne un loc cu o lumina buna si putem pierde ore intregi facand fotografii.

 

Ioana-Dolores

Asistent

Artista, pasionata de fashion, pictura, pilates si cafea. Imi place sa cunosc diverse persoane din diverse culturi. Iubesc soarele si apa si imi doresc sa fiu alaturi de voi pentru a ajuta la documentarea zilei voastre. Lucrez impreuna cu tine pentru a te asigura ca ai cea mai buna experienta posibila din fotografia de nunta.  Este minunat sa va intalnim! Ei bine…intr-un fel sa va intalnim. Speram ca ne putem intalni fata in fata in curand! Suntem atat de incantati ca ne luati in considerare pentru o astfel de zi incredibila! Adevarul este ca nunta ta este o ocazie o data intr-o viata. Voi doi sunteti pe cale sa incepeti cea mai provocatoare si plina de satisfactii traire din viata voastra. Si a alege pe cineva care sa capteze acea zi prin fotografie este o decizie mare. Speram ca acest ghid va ofera o idee despre stilul nostru si cine suntem!