Unde ne gasiti?

Oras: Cluj
Zona: Poiana Cerbului

Informatii esentiale

Capacitate: 50-450

Tip locatie: Hotel, Ballroom, Restaurant, Aer liber

Locatii nunta Cluj - Sungarden Golf & Spa Resort

Descriere Sun Garden Golf & Spa Resort – Cluj

SunGarden Golf & SPA Resort este un concept unic în inima Transilvaniei. Acest Resort oferă peisaje naturale incredibile, intimitate şi locuri speciale, staţiunea este ideală pentru evenimente corporate şi private.
Pieţele în aer liber permit creativitate în configurarea cadrelor pentru evenimente.
Designer-ul de evenimente poate propune utilizarea spațiului specific evenimentului și personalizarea suprafeţei disponibile.
Sala de evenimente Eden
„Un loc de basm!” – Aşa îşi amintesc, cel mai des, clienţii de sala de evenimente Eden.
Arcadele cortină de pe tavan și candelabrele somptuoase creează o ambianță grandioasă. Auriu, crem şi alb sunt culorile dominante. Eden Events Hall se reflectă în lacul din faţa sălii şi este, cu siguranţă, o piesă centrală a Resortului.Găzduieşte până la 450 de persoane, iar set-up-ul evenimentului poate varia în funcție de dorința și tipul de eveniment.
Locul de desfășurare oferă o oportunitate incredibilă pentru şedinţe foto spectaculoase atât în interior cât și în aer liber.
Restaurantul SunGarden
Având un farmec aparte, Restaurantul SunGarden vă întâmpină cu o eleganţă misterioasă. Ambianţa generală pare a aminti de vremuri demult uitate: statui antice, ferestre mari cu perdele romantice. O lumină aparte poartă vizitatorii cu gândul înapoi la un cadru de secesiune.
Excepţional-ul nostru Chef așteaptă oaspeţii cu o bucătărie de casă compusă din: ingrediente naturale, tehnici de gătit sănătos şi meniuri de sezon. Somelier-ul este întotdeauna gata să ofere informaţii cu privire la vinurile pe care doriţi să le încercaţi.În plus, dacă doriţi să vă organizaţi nunta la restaurantul nostru, vom creea meniuri special pentru dumneavoastră pentru a vă facilita alegerea.
Restaurant SunGarden poate găzdui până la 140 de persoane. Locul este ideal pentru nunți restranse.
Capela
Potrivită pentru ceremonii speciale.
Regina Maria BallroomDacă vă doriţi o nuntă sau un eveniment elegant şi impunător precum în locaţiile renumitelor castele, Regina Maria Ballroom vă va transpune într-o atmosferă regală cu totul inedită.Culori pastel, candelabre de cristal, podea de marmură, draperii elegante şi oglinzi impunătoare caracterizează decorul imperial al acestei săli.
Capacitatea acesteia este de 150 de persoane, iar pentru un plus de fantezie şi unicitate sala dispune de o deschidere către grădina de iarnă cu plante tropicale şi decor inedit.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image