Unde ne gasiti?

Oras: Sibiu
Zona: Selimbar

Informatii esentiale

Capacitate: 50-800

Tip locatie: Ballroom

Locatie nunti Sibiu - Symphony by the Lake

Descriere Symphony by the Lake – Sibiu

Momentele pretioase din viata noastra sunt mereu unice. De aceea, un eveniment in care celebram un astfel de moment trebuie sa fie unul de poveste, asa cum am visat mereu. 

Symphony by the Lake este locul in care visele tale devin realitate pentru o seara, unde povestile care te fermecau in copilarie devin realitate. Acum poti fi parte din poveste, iar Symphony by the Lake este locul magic unde toate acestea se pot intâmpla.

Intr-un acord perfect cu natura, cladirea cu o arhitectura grandioasa te va face sa traiesti emotia unui eveniment maret, cum este ziua in care ai spus ”da” pentru totdeauna. 

Si pentru ca orice moment este unic si traieste in amintiri si poze, el merita celebrat de fiecare data asa cum se cuvine: fara compromisuri, intr-un loc pe masura.

Symphony by the Lake se afla la o distanta de doar 5 minute de Sibiu, are o priveliste superba catre lac si padurea de stejari aflata la poalele Muntilor Fagaras. Cladirea cu o arhitectura impozanta are doua sali de evenimente – Serenade si Romance cu o capacitate de pâna la 480 de persoane.

Cele doua sali sunt spatioase, nu au stâlpi centrali si sunt echipate cu dotari speciale care se preteaza oricarui tip de eveniment. in plus, salile sunt modulare, astfel ca pot fi transformate intr-o sala generoasa, cu pâna la 800 de locuri, extrem de repede. Spatiul dispune si de o curte interioara pentru un cadru intim, dar si de terase superioare pentru peisaje feerice.

Personalul Symphony by the Lake este la inaltimea locului si asteptarilor tale si ale invitatilor tai distinsi. Conducerea Symphony by the Lake se mândreste cu absolvirea uneia dintre cele mai prestigioase universitati de profil din lume – SHMS Hotel Management School din Elvetia si cu dirijarea intregului personal armonios, dupa modelul elvetian.

Suntem alaturi de tine in cea mai importanta zi din viata ta, cea in care ai spus ”da”. Te ajutam cu organizarea evenimentului ca tu sa te poti bucura de aceasta zi.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image