Descrierea companiei:

Strada cu tei si diamante

Numele Teilor cuprinde intreaga filozofie a companiei: autenticitatea brand-ului romanesc, sinteza opuselor, imbinarea dintre ratiune si sentiment. Pe de-o parte pasiunea, arta si creativitatea, care contureaza emotii in stilul propriu si, pe de alta parte, rationamentul clar definit prin care aurul este topit, prelucrat si slefuit pentru a transpune imaginatia designerului in realitate.

Teilor, diamante si emotii intense

Primul magazin Teilor a fost infiintat in 1999 pe strada care a si dat numele brandului. Povestea Teilor a inceput cu un boutique cochet, pozitionat la intrarea in padurea Trivale, intr-un loc dominat de miresmele hipnotizante ale florilor de tei.

Si pentru ca florile, emotiile puternice si diamantele merg foarte bine impreuna, Teilor a crescut, deschizand noi locatii in oras, urmand apoi punerea in aplicare a unui proiect ambitios – acela de a duce sclipirile pietrelor pretioase pe cat mai multe puncte de pe harta Romaniei.

Strada pavata cu diamante

Exclusive

Astazi diamantele Teilor stralucesc din 35 de locatii, raspandite pe teritoriul intregii tari. Si pentru ca pasiunea pentru frumos si pietre pretioase ne-a purtat in toate colturile lumii, am creat colectiile Exclusive: piese unice, cu design surprinzator, realizate manual si in care au fost prinse cele mai frumoase geme.

Teilor Exclusive, expertul tau in pietre pretioase

Diamantul si perechea perfecta

Bijuteriile noastre sunt mesageri ai sentimentelor puternice, fiind mereu acolo unde incep povestile de dragoste memorabile. Colectiile Teilor de verighete sunt alcatuite din peste 250 de modele, realizate din aur de 14K, aur de 18K, platina, titan, cu sau fara diamante.

La Teilor totul incepe cu un diamant. Specialistii nostri garanteaza un Da hotarat, oferind atat inelul de logodna cu diamant, cat si toate sfaturile si suportul necesar pentru a obtine raspunsul dorit.

Povestea incepe cu un diamant Teilor

image