Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Tei

Informatii esentiale

Capacitate: 70-600

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Local nunti Bucuresti - Terra Events

Descriere Terra Events – Bucuresti

Alegem să vedem viața ca o înșiruire de momente fericite. Tocmai de aceea am construit pentru tine un spațiu definit de rafinament și modularitate, care se poate adapta în funcție de dimensiunile nuntii tale.

Echipa de arhitecți a așezat fiecare element în locul potrivit: candelabrele amintesc de bulele dintr-un pahar de șampanie, pereții cu oglinzi par a fi vitrinele marilor capitale, iar lemnul într-o culoare caldă contrastează cu teatralitatea plafonului și a exteriorului.

Terra Events dispune de doua sali modulare ce pot gazdui nunti pornind de la 70 de persoane si îți punem la dispoziție servicii impecabile, deschiderea și experința noastră pentru a transforma în realitate orice fantezie legată de cea mai frumoasă zi din viața voastră.

De la planificarea evenimentului, alegerea meniurilor sau a pachetelor personalizate si pana la stabilirea necesarului logistic si tehnic, wedding planner-ul va fi alaturi de voi pentru a va ajuta si oferi tot sprijinul necesar desfasurarii evenimentului dorit in cele mai bune conditii.

Specialiștii noștri te aşteaptă cu sfaturi şi idei pentru ca nunta ta să iasă mai bine decât ți-ai imaginat.

Bine ai venit în locul în care fiecare bucurie e sărbătorită!

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image