Descrierea companiei:

Trupa de cover cu prestatie 100% live

The Fun Station Band este o trupa dinamica de coveruri gata sa se adapteze evenimentului dumneavoastra!

Fie ca este nunta, botez sau un eveniment corporate, noi suntem pregatiti!

TFSB se remarca, spre deosebire de celalalte trupe de coveruri, prin stilul fresh de abordare a pieselor, avand influente pop-rock si fiind 100% live.

Solistele, 3 la numar, vor face ca programele muzicale sa fie cat mai interactive, dinamice si placute tuturor categoriilor de varsta fiind sustinute de placerea si pasiunea de a canta!

Toti membri trupei TFSB au experienta de scena, din diferite zone muzicale ceea ce ajuta la creearea unui sound aparte, imbunatatind mereu interpretarea pieselor.

De ce The Fun Station Band?

Pentru ca muzica reprezinta peste 60% dintr-un eveniment, noi garantam ca invitatii nu vor putea sta prea mult la palavre si asta nu pentru ca ar fi muzica prea tare, ci pentru ca mereu in timpul conversatilor ar intoarce capul spre ringul de dans si ar spune…”mmm cred ca stiu melodia asta, ahh ce-mi place!” Ar arunca un ochi in jur cu zambetul pe buze si s-ar citi in privirea lor: Vreau sa dansez!

De aceea, va spunem cu drag, ca trupa noastra va poate incanta cu o varietate larga de hit-uri din anii ’60 si pana in zilele noastre. Ne putem adapta playlist-ul la cerintele dumneavoastra, putem chiar canta, daca se muleaza pe vocea solistelor noastre, melodia dorita pentru dansul mirilor!

Profesionalism si divertisment la cel mai inalt nivel!

Totul devine mult mai relaxant cand trupa dispune de tot necesarul tehnic! The Fun Station Band va pune la dispozitie cele mai performante echipamente tehnice pentru a garanta calitatea sunetului facand astfel ca evenimentul dumneavoastra sa fie unul memorabil! Jocurile de lumini si efectele speciale vor crea o atmosfera incendiara pe care invitatii dumneavoastra sigur nu o vor uita! Cei care „manuiesc” toate aceste echipamente sunt inginerul de sunet si light designer-ul. Ei sunt acei oameni pe care nu-i observi dar care fac ca tot show-ul sa iasa fabulos.

image