Descrierea companiei:

Imposibilul exista doar atunci cand nu pui pasiune in ceea ce faci. Exact asta ne-am spus si noi in urma cu 7 ani cand am decis sa cream brandul Tort Design, desi ne intersectasem cu deserturile doar din pozitia de client, nu de creator de dulciuri.

Intr-o zi obisnuita din 2011, dupa ani de zile in care am locuit si lucrat in mai multe tari din Uniunea Europeana, am vrut sa ne reamintim celebrul mousse frantuzesc si am luat la colindat cofetariile din Bucuresti. Ce am gasit, ne-a lasat un gust amar, il stim cu totii, gustul fake-ului care, eventual, arata bine pe dinafara si atat.

Intr-o secunda am decis ca nu vrem sa le dam copiilor nostri prajituri cu crema la plic, ornate cu frisca la tub. Am decis sa ne facem propria cofetarie, sa investim toate resursele financiare pe care le aveam intr-o linie de deserturi cu o calitate incontestabila, prajituri ca la mama acasa, reinterpretate frantuzeste.

Si pentru ca nimic nu se naste fara pasiune si disciplina, Alina a urmat Cursuri special organizate de unul dintre lanturile hoteliere de cinci stele din Bucuresti, pe care le-a absolvit cu brio. Dincolo de diploma insa, Alina, o perfectionista in tot ce face si-a propus sa aduca pe mesele clientilor preparate care combina gusturi, arome, texturi complet inovatoare. Asa s-au nascut torturile care fac clientii sa revina la noi din nou si din nou.

Calitatea materiei prime folosite, creativitatea si seriozitatea in tot ceea ce am facut din 2011 incoace sunt atuurile noastre iar cea mai buna dovada este faptul ca avem clienti care aleg serviciile Tort Design la fiecare evenimente important pe care-l organizeaza sau la care participa.

Echipa Tort Design

In timp, ne-am construit o echipa cu care formam o familie. Ne consultam, ne intelegem din priviri, lucram ca si cum fiecare ecler, fiecare briosa, fiecare tort aniversar ar fi pentru copiii nostri. Punem in fiecare desert pregatit cu drag o bucatica din sufletele noastre.

Suntem majoritatea femei, mame, care stim cel mai bine ce inseamna un desert pregatit nu doar cu dragoste ci mai ales cu ingrediente de calitate. Ne bucuram alaturi de fiecare client atunci cand savureaza desertul, alaturi de fiecare copil care se bucura atunci cand idolul sau din desenele animate ii anima tortul aniversar.

Si pentru ca nu suntem feministe, avem in echipa si barbati de nadejde. Ion este un talent inascut intr-ale cofetariei desi la prima vedere pare un om caruia cu greu ii intri in voie. Asculta concentrat comanda si imediat se pune in miscare. Este un one man show in adevaratul sens al cuvantului. Ii trece incruntarea doar atunci cand a montat perfect pe tort si ultima figurina sau floare creata cu migala si talent de Corina, artista echipei.

Noi credem doar in deserturile sanatoase!

Ingrediente, nu substitute, acesta a fost motto-ul nostru din prima zi in care am deschis laboratorul. Stiam ca este greu sa concurezi la preturi cu cei care folosesc substituenti de materii prime, stiam ca venim cu o promisiune dificila, dar ne-am asumat acest rol pentru ca sunem parinti si vrem sa ne crestem copiii cat mai sanatos.

Tort Design foloseste doar produse autentice, fara niciun surogat. Pentru ca noi, Tort Design te vrem sanatos!

image