Unde ne gasiti?

Oras: Buzau
Zona: Aleea Industriilor

Informatii esentiale

Tip locatie: Restaurant, Ballroom

Restaurante nunta Buzau - Tresor Events

Descriere Tresor Events – Buzau

Fiecare cuplu îşi doreşte o nuntă de vis. Mereu ne imaginăm ziua în care devenim personajele principale ale propriului basm, aşa că, noi o să facem toate eforturile necesare ca acest eveniment să fie de neuitat, atât pentru invitaţi, cât şi pentru cuplul proaspăt căsătorit. Vă vom oferi un cadru ambiental, decorat, după preferinţă, cu diverse ornamente florale. În acest mod se va oferi un aspect cât mai natural şi mai fresh.

Tresor Events oferă servicii personalizate pentru fiecare nunta. Meniul este realizat în funcţie de solicitările şi preferinţele tale. Este un centru de evenimente elegant, care asigură un cadru ideal pentru cel mai important eveniment din viata ta. Locatia noastra de nunti oferă un spaţiu relaxant și luminos. De asemenea, este dotata cu reflectoare si jocuri de lumini. Tresor Events beneficiază de o bucătărie proprie. Este un loc magic în care bucătari iscusiţi, care au acumulat cunoştinţe lucrând la diferite restaurante din ţară sau străinătate, îmbină armonios experienţa şi măiestria pentru a pregăti cele mai rafinate preparate culinare.

Veţi avea la dispoziţie o echipă de profesionişti, care vor fi alături de dumneavoastră pe tot parcursul colaborării şi care vă vor ajută să vă puneţi ideile în aplicare. Toate evenimentele vor fi planificate şi organizate cu stricteţe pentru că ştim ca fiecare detaliu contează.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image