Unde ne gasiti?

Oras: Timisoara
Zona: Ghiroda Noua

Informatii esentiale

Capacitate: 30-450

Tip locatie: Ballroom, Restaurant, Aer liber

Locatie nunta Timisoara - Tresor Le Palais

Descriere Tresor Le Palais – Timisoara

Viața este suma alegerilor făcute până în prezent. Posibilitatea de a alege poate fi considerat cel mai de preț dar al nostru. Asta deoarece, fiecare alegere, importantă sau nu, uşoară sau dificilă, luată în mod individual sau co­lectiv, ne modifică cursul vieţii. Calitatea alegerilor noastre va hotărî, dacă vom trăi o viaţă fabuloasă.

Ziua nunții este unul dintre cele mai importante momente, în care trebuie să fim pregătiți să ne urmăm visul. Visul de a petrece restul zilelor alături de alesul/aleasa noastră prin organizarea unui eveniment fastuos și original.

Situați la granița dintre fantastic și real, cei 10.000 de mp care găzduiesc complexul de 5 stele redau un spațiu versatil, adaptat celor mai exigente cerințe. Aici se regăsesc în armonie deplină minunata grădină mediteraneană presărată cu alei strabătute de emoții și romantism, foișorul pentru oficierea căsătoriilor în aer liber și piscina exterioară.

Prin urmare, nunțile de poveste nu sunt întâlnite doar în basme, ci uneori….și în realitate. O dovedesc cele două săli de evenimente, Symphonie și Le Grand Opera. Designul realizat din finisaje de excepție și iluminatul arhitectural conferă o adevărată narațiune vizuală.

Decorul este întregit de o echipă profesionistă care asigură mereu servicii impecabile.

Le Grand Opera

Ideal pentru evenimente cu până la 450 de invitați

Acest salon se remarcă printr-o notă de eleganță aparte. Decorul impresionant în culori pastel creează o atmosferă romantică, ideală pentru găzduirea celor mai importante evenimente din viață: nunți, botezuri și aniversări.

Symphonie

Ideal pentru evenimente cu până la 300 de invitați

Un salon boem, cald și luminos, unde finisajele spectaculoase creează ambianța perfectă pentru organizarea nunților, botezurilor sau a aniversărilor.

Această sală de evenimente se bucură de un decor neoclasic, unde cei peste 800 mp care definesc acest salon prind viață odată cu găzduirea fiecărei noi povești de iubire.

Visezi la o nuntă în aer liber?

Portretul iubirii perfecte poate prinde contur în natură, în cadrul grădinii mediteraneene. Pavilionul special amenajat pentru oficierea căsătoriilor în aer liber își așteaptă viitorii miri.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image