Unde ne gasiti?

Oras: Bucuresti
Zona: Piata Presei

Informatii esentiale

Capacitate: 10-300

Tip locatie: Restaurant, Ballroom, Aer liber

Salon nunti Bucuresti - Twilight Events

Descriere Twilight Events – Bucuresti

Iti punem la dispozitie in Bucuresti, mai multe saloane de nunti diferite, din care puteti alege in functie de amploarea evenimentului, numarul de invitati sau atmosfera dorita.

Plaza Balroom

Situat in partea de nord a capitalei, Plaza Ballroom este unic datorita cupolei de sticla si a formei sale circulare, iar drapajele dau o nota de eleganta. Capacitate: pana la 450 invitati.

Salon Darclee

Twilight Events a ales Salon Darclee pentru organizarea de evenimente deoarece este una din putinele locatii de nunta in Bucuresti care impresioneaza prin farmecul sau original. Capacitate: 100-150 invitati.

Salon New York

In salonul New York, nunta ca-n povesti a devenit mai mult decat o simpla vorba, iar visul unei mirese de a se simti ca o printesa in ziua nuntii a devenit o realitate. Capacitate: 100-150 invitati.

Salon Amarillis

Twilight Events a ales Salon Darclee pentru organizarea de evenimente deoarece este elegant, decorat cu oglinzi si candelabre de cristal în stil Venețian. Capacitate: 70-150 invitati.

Salon Giglio

Pentru nunți intime, botezuri și cununii sărbătorite alături de familie și prietenii apropiați, Salonul Giglio oferă un cadru unic. Capacitate: 30 – 60 invitati.

Salon la Parc

Situat in partea de nord a capitalei, Salon La Parc cu o arhitectură care combină stilul modern cu influențe tradiționale românești, salonul La Parc are o suprafață de 300 de metri pătrați. Situat într-o oază de verdeață, terasa și salonul se deschid spre grădină, oferind posibilitatea de a organiza ceremonii religioase, în aer liber. Restaurantul La Parc poate găzdui evenimente de până la 300 de persoane.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image