Descrierea companiei:

RUPA ULALA

Eliza Stoica- Solist Vocal

Este o solista fara limite, abordeaza cu o usurinta uimitoare orice piesa si orice gen muzical. Eliza este absolventa a liceului de muzica George Enescu, a studiat vioara si pianul dar a cochetat si cu jazzul, avand numeroase colaborari si spectacole. Cucereste publicul prin tehnica, sensibilitate, inocenta,  dar nu in ultimul rand prin frumusete.

Edy Petrescu- Chitara/ Solist Vocal

Edy este solist si chitarist profesionist, membru fondator LatinExpres. A lansat albumul “Nu privi inapoi”cu Nostra Maniera. A fost colaborator al Emisiunii Surprize Surprize timp de 4 ani si chitarist in proiectele: Analia Selis(album “Todo lo que tengo”), Adi Cristescu &ANDRA  (chitarist in clipul piesei  “Colt de Suflet”). De asemenea a cantat in deschiderea trupei Gipsy Kings alaturi de Latin Expres si in deschiderea BUENA VISTA SOCIAL CLUB in Bucuresti si Timisoara alaturi de Analia Selis  —chitarist in show-ul tvr pentru NATALIA OREIRO  (CAMBIO DOLOR SI DE TU AMOR).

Dana Zamfirescu- Solist Vocal

Cu o voce puternica si rafinata, cu o experienta de peste 15 ani,   Dana alaturi de Ulala Band, va fi gazda perfecta pentru un eveniment   incendiar, cu buna dispozitie si dans.

In prezent Profesor de canto si pian la Bravissimo Art School, Dana   intregeste componenta trupei Ulala Band aducand un plus de valoare si   frumusete.

Pentru ea, “Muzica este un mod de viata!”. A absolvit Universitatea   Nationala de Muzica Bucuresti – Master – Stilistica dirijorala, avand   numeroase aparitii la TVR1, TVR 2, ANTENA 1, PRO TV  intre 1996 –   2008, dar si  diverse roluri in spectacoleleTeatrului Anton Pann din Rm.   Valcea.

Razvan Pisau- Pian/ Vioara

Razvan este absolvent al Universitatii de muzica din Bucuresti, masterand la sectiunea compozitie – orchestratie. A castigat diferite premii nationale si internationale cu diferite ansambluri de muzica folclorica.. A cantat cu diferite trupe si artisti de talie nationala si internationala. Fiind un polinstrumentist foarte bun, reuseste de fiecare data sa surprinda si sa incante placut inima oamenilor care il asculta!

Adrian Lovin- Saxofon

Adi este un saxofonist desavarsit, capabil sa abordeze cu usurinta orice stil muzical, avand o experienta de peste 20 ani alaturi de cei mai mari artisti ai tarii.

Stilul sau este o fuziune intre mai multe genuri muzicale: smooth jazz, funk si pop.

Adi aduce, prin intermediul sunetului saxofonului, un aer deosebit evenimentului dumneavoastra, accentuand eleganta, naturaletea si unicitatea.

Cutlacai Genghiz – Clapa

Genghiz este absolvent al Liceului de Arta Constanta, studiind apoi la   Facultatea de Arte Universitatea Ovidius, sectia Pedagogie Muzicala.

Finalist la Turkviziyon 2013 si 2014, a participat in numeroase randuri la   festivaluri de folclor tatarasc, turcesc si romanesc.

Genghiz canta la clape, chitara, mandolina si corn francez. Apeciaza mai multe genuri muzicale, integrandu-le apoi in stilul propriu.

image