Unde ne gasiti?

Oras: Timisoara
Zona: Kogalniceanu

Informatii esentiale

Capacitate: 40-400

Tip locatie: Ballroom, Aer liber

Locatie nunta Timisoara - Venue Balroom & Events

Descriere Venue Ballroom & Events – Timisoara

Cele mai importante evenimente trebuie să se desfăşoare într-o locaţie pe măsură, iar acesta este momentul în care visul se întâlneşte cu realitatea.

VENUE este despre tine, despre voi, despre oamenii care aleg să ne treacă pragul!

VENUE este locul de întâlnire pentru Timișoara, locul unde ne sărbătorim unii pe ceilalți – punem in lumina reflectoarelor fiecare moment important din viata, iar cu multa pasiune si profesionalism, il facem sa devina memorabil.

Dacă și povestea voastră de dragoste a început așa și a continuat cu un răspuns afirmativ la întrebarea: „Vrei să fii soția mea?”, înseamnă că noi suntem cei care îți putem continua frumos povestea celui mai important eveniment din viața ta, NUNTA.

Reușita în dragoste înseamnă mai mult decât a găsi omul potrivit. Înseamnă a fi omul potrivit, pentru că miracolul iubirii este dorința de a contribui la fericirea celuilalt. Noi ne hrănim cu momente fericite, iar contribuția noastră vine prin profesionalismul și dăruirea pe care o punem în celebrarea poveștii voastre de dragoste.

Momentele care merită sărbătorite merită sărbătorite bine, cu oameni dragi alături, cu rafinament și eleganță. Grand Ballroom și Crystal Ballroom sunt cele două săli de evenimente care, în funcție de numărul de invitați, devin cadrul perfect pentru a-ți înrăma povestea de dragoste. Venue Garden cu a sa piscină și cupola de ceremonii este acel detaliu care vă completează povestea.

VENUE a fost conceput pentru a transforma cel mai important și emoționant moment al vieții voastre într-un eveniment memorabil. Frumusețea detaliilor din interior inspirate de stilul Art Deco al anilor ’20 transformă întregul spațiu într-un interior creativ, pentru că fiecare poveste de dragoste are nevoie de un loc cu adevărat magic, de un loc elegant, boem dar și de un decor intim.

Credem că nunta trebuie să fie un eveniment inegalabil, unic și de aceea venim cu toate elementele esențiale ale unui eveniment fără cusur și cu un cadru feeric care are o singură destinație: nunta ta.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image