Unde ne gasiti?

Oras: Sibiu
Zona: Valea Aurie

Informatii esentiale

Capacitate: 50-3000

Tip locatie: Cort, Aer liber

Salon nunta Sibiu - Versailles Wedding & Events

Descriere Versailles Wedding & Events – Sibiu

Echipa noastra vine in intampinarea clienților sai prin soluții creative, prin calitatea produselor și serviciilor oferite, prin profesionalism, seriozitate, promptitudine in rezolvarea și satisfacerea tuturor necesitaților.

Locaţia este concepută ca fiind un centru ce acoperă posibilitatea organizării unui eveniment memorabil.

Este amplasată la doar un kilometru de Muzeul Civilizaţiei Populare Astra pe drumul către Cisnădioara şi se întinde pe o suprafaţă de 9600 mp, dispune de o parcare privată păzită de 2000 mp, de peste 3000 mp spaţii verzi, o zonă lounch, terasă, piscină şi de o superbă fântână arteziană.

Locaţia dispune de o bucătărie profesională, de un oficiu pentru ospătari complet utilat, de o toaletă încăpătoare şi modernă, garderobă iar salonul dispune de aer condiţionat şi căldură.

Profesionalitatea, experienta si pasiunea pentru gastronomie, ne permite sa va propunem meniuri gustoase din bucataria traditionala dar si din cea internationala servite de un personal cu un inalt grad de calificare, ce garanteaza un serviciu elegant, sofisticat si impecabil, in care fiecare proiect se transforma intr-un eveniment perfect.

Calitatea si eficienta demonstrata a proiectelor noastre, implicarea si atentia la detaliu, preocuparea continua pentru modernizare si perfectionare ne-au adus cel mai important capital: increderea clientilor nostri.

Va asteptam sa ne contactati si sa ne comunicati ce putem face pentru ca si dumneavoastra sa deveniti unul dintre clientii nostri fideli.

Vreau oferta acum!

Solicita oferta Belvedere Grand Ballroom

Localizare pe harta

image