Descrierea companiei:

Wedding DJ este o companie exclusivista si moderna care tine pasul cu noile tehnologii si se adapteaza la noile tendinte din domeniul muzicii si evenimentelor.

Daca organizezi un eveniment important in viata ta si iti doresti ca petrecerea sa fie una reusita, atunci ai nevoie de un DJ Profesionist.

Wedding DJ ofera servicii personalizate de Entertainment atat in Bucuresti cat si pe intreg teritoriul tarii. Iti punem la dispozitie o gama completa de echipamente, de la Sonorizari profesionale, Lumini, Scenotehnica, Ecrane si Proiectoare Led de mici si mari dimensiuni, pana la masini fum greu si nu ne oprim aici.

Avem experienta si asiguram sonorizarea integrala pentru solisti sau trupe de renume.

Aducem un vibe bun si la petrecerile private, precum: petreceri corporate, conferinte, receptii sau lansari de produse.

Suntem constienti ca o petrecere reusita se bazeaza atat pe calitatea echipamentelor, dar si pe profesionalismul si pasiunea depusa, asa ca iti vom asigura amintiri placute.

Experienta in domeniu si participarea la mai multe evenimente de-a lungul timpului ne-a ajutat sa ne perfectionam, sa intelegem trendurile si dorintele clientilor.

Ce echipamente folosim in organizarea petrecerilor?

Pentru ca ne dorim ca serviiciile noastre sa fie de cea mai buna calitate, folosim echipamente profesionale de sonorizare. Brandurile echipamentelor noastre sunt: Pioneer, Dynacord, Electro-Voice, Mackie, Chauvet, American Dj, Serato Dj, Apple , Shure. Aceastea joaca un rol important in redarea cu maxima fidelitate a sunetului, astfel dumneavoastra veti putea trai bucuria unor clipe fericite beneficiind de un sunet clar si intens.

Daca doresti sa organizezi un eveniment unde toata lumea sa danseze si sa se distreze, atunci nu ezita sa ne contactezi. Suntem nerabdatori sa iti oferim clipe de neuitat alaturi de familia si prietenii tai !

Avem experienta si asiguram sonorizarea integrala pentru solisti sau trupe de renume.

image