Navigare rapida
Unde ne gasiti?
Informatii esentiale
Tip locatie: Ballroom, Restaurant
Zocalo Ballroom – Descriere
Povestea Zocalo incepe in 2012 si a venit ca o continuare a activitati noastre de peste 15 ani, in acest domeniu. Ne-am dorit o locatie intima (salon de nunta pentru un maxim de 120 de persoane) care sa deserveasca toate cerintele celor care ne trec pragul si am reusit in toti acesti ani sa construim un brand, brand-ul Zocalo. De-a lungul timpului am inteles un lucru, ca oamenii ne aleg pentru ca suntem dedicati, pentru ca le oferim tot ceea ce le promitem, ba uneori chiar si mai mult, pentru ca avem o bucatarie proprie senzationala care a cucerit fiecare invitat, pentru ca ne dezvoltam in fiecare zi si ne adaptam trend-urilor actuale, astfel incat sa va oferim voua, celor care visati la o petrecere de neuitat, o experienta de nunta cu adevarat memorabila.
Singura ta grija trebuie sa fie rochia de mireasa si costumul de mire, restul, lasa-le in seama noastra!
La noi ai incluse in pretul meniului de nunta toate acestea…
- Aranjamente sala cu scaune tapitate
- Fete de masa in 2 variante (la alegere)
- Meniuri invitati (personalizate special pentru tine)
- Place carduri (personalizate special pentru tine)
- Numere de masa
- Hostess
- Farfurii portelan si tacamuri calitate premium, import Italia, pentru ca punem accent pe calitate
- Aranjamente florale
- Casuta de bani
- Pahare miri si nasi
- Aranjament de fructe proaspete si un mix de alune, caju si porumb crocant
- Tort
- Proseco
In plus, la noi ai si…
- Loc pentru fumat
- Parcare supravegheata video
- Sistem ultraperformant de ventilatie
- Degustarea gratuita a meniului inainte de eveniment
Decor de poveste…
Lumini arhitecturale sala -poti astfel sa-ti personalizezi evenimentul in culoarea dorita, sau poti alege clasicul alb pentru un plus de grandoare. Acest detaliu pe care noi il avem inclus in pret si pentru care nu trebuie sa platesti nici un ban in plus, iti imbraca locatia intr-una primitoare si o face un spatiu perfect destinat petrecerii. Alaturi de luminile arhitecturale, avem si jocuri de lumini, lasere, totul pentru a completa pachetul intr-un mod armonios.
Salon Zocalo – Nunti 50-130 persoane
Meniuri nunta
Antre
Pentru oricare din cele trei tipuri de meniu propuse puteti alege 8 piese, din cele de mai jos:
1. Mille feuilles cu prosciutto cotto si branza gouda
2. Mousse de branza cu jeleu de ardei copt
3. Mozzarella ciliegine cu sos pesto, busuioc si ulei de masline
4. Mousse din piept de pui cu macedonia de legume
5. Zacusca cu ciuperci de padure
6. Salata de icre tarama cu ou de prepelita
7. Drob de pasare cu pipote confiate si jeleu din crema fina de branza
8. Baba ganoush cu tartar de rosii
9. Cannelloni milano cu mousse de ficat de pasare | Mousse din ficat de pasare cu fulgi de migdale
10. Boulettes de curcan cu susan
11. Parfe de curcan cu legume
12. Tartalette cu piept de rata afumat si dulceata de ceapa
13. Mini cupa cu salata marocana din legume coapte
14. Rulada macelareasca
15. Mini wrap cu somon si baby spanac
16. Mini frigarui cu racitura bucovineana
*Antreul este insotit de un asortiment de masline si cruditati
Pește
La alegere o delicatesa pescareasca dintre:
1. File de pastrav grill
2. File de bacalao a la diapose
Pestele va fi servit impreuna cu unul dintre delicioasele sosuri ale chef-ului nostru:
1. Sos de citrice
2. Sos de crustacee
3. Sos de sampanie cu capere
Garnitura peste la alegere:
1. Risotto a la parmigiano
2. Ratatouille de legume
3. Cartofi pescaresti
Sorbeto de lamaie verde – Un deliciu frantuzesc care va face trecerea de la apetisantul peste la traditionalele sarmalute
Sarmale
Sarmale traditionale cu mamaliguta, smantana, afumatura si ardei iute!
Fel principal
La alegere doua preparate dintre:
1. Ceafa de porc marinata in mirodenii cu vin alb si usturoi
2. Piept de pui tandoori
3. Pulpe de pui alonzi
Sosuri, Garnituri, Salate
Un sos la alegere dintre:
1. Sos de piper
2. Sos de Porto
3. Sos quatro formagi
O garnitura la alegere dintre:
1. Cartofi cu rozmarin
2. Cartofi umpluti cu prosciutto si parmesan
3. Cartofi weddges
O salata la alegere dintre:
1. Mix de salata verde cu rosii cherry si dressing de otet de zmeura
2. Salata de legume proaspete de sezon
3. Salata de sfecla cu hrean
4. Salata de varza alba cu marar
5. Salata de muraturi asortate
Tortul
Meniurile nu ar fi complete fara un desert delicios.
Va propunem 5 variante realizate din ingredient naturale:
1. Tort special cu nuca caramelizata
2. Tort krantz
3. Tort Black and white
4. Bavarez cu fructe de padure
5. Tort Coco Noire
*Proseco la intampinarea invitatilor
*Aranjamente de fructe proaspete pe fiecare masa, mix de alune, caju si porumb crocant
Antre
Pentru oricare din cele trei tipuri de meniu propuse puteti alege 8 piese, din cele de mai jos:
1. Mille feuilles cu prosciutto cotto si branza gouda
2. Mousse de branza cu jeleu de ardei copt
3. Mozzarella ciliegine cu sos pesto, busuioc si ulei de masline
4. Mousse din piept de pui cu macedonia de legume
5. Zacusca cu ciuperci de padure
6. Salata de icre tarama cu ou de prepelita
7. Drob de pasare cu pipote confiate si jeleu din crema fina de branza
8. Baba ganoush cu tartar de rosii
9. Cannelloni milano cu mousse de ficat de pasare | Mousse din ficat de pasare cu fulgi de migdale
10. Boulettes de curcan cu susan
11. Parfe de curcan cu legume
12. Tartalette cu piept de rata afumat si dulceata de ceapa
13. Mini cupa cu salata marocana din legume coapte
14. Rulada macelareasca
15. Mini wrap cu somon si baby spanac
16. Mini frigarui cu racitura bucovineana
*Antreul este insotit de un asortiment de masline si cruditati
Pește
La alegere o delicatesa pescareasca dintre:
1. Lup de mare
2. File dorada imperiala
Pestele va fi servit impreuna cu unul dintre delicioasele sosuri ale chef-ului nostru:
1. Sos de citrice
2. Sos de crustacee
3. Sos de sampanie cu capere
Garnitura peste la alegere:
1. Risotto a la parmigiano
2. Ratatouille de legume
3. Cartofi pescaresti
Sorbeto de lamaie verde – Un deliciu frantuzesc care va face trecerea de la apetisantul peste la traditionalele sarmalute
Sarmale
Sarmale traditionale cu mamaliguta, smantana, afumatura si ardei iute!
Fel principal
La alegere doua preparate dintre:
1. Involtini de pui
2. Impanat de porc boieresc
3. Cotlet de porc marinat
Sosuri, Garnituri, Salate
Un sos la alegere dintre:
1. Sos de piper
2. Sos de Porto
3. Sos quatro formagi
O garnitura la alegere dintre:
1. Cartofi cu rozmarin
2. Cartofi umpluti cu prosciutto si parmesan
3. Cartofi weddges
O salata la alegere dintre:
1. Mix de salata verde cu rosii cherry si dressing de otet de zmeura
2. Salata de legume proaspete de sezon
3. Salata de sfecla cu hrean
4. Salata de varza alba cu marar
5. Salata de muraturi asortate
Tortul
Meniurile nu ar fi complete fara un desert delicios.
Va propunem 5 variante realizate din ingredient naturale:
1. Tort de morcovi
2. Trio de ciocolata
3. Black and white
4. Bavarez cu fructe de padure
5. Coco Noire
*Proseco la intampinarea invitatilor
*Aranjamente de fructe proaspete pe fiecare masa,mix de alune, caju si porumb crocant
Antre
Pentru oricare din cele trei tipuri de meniu propuse puteti alege 8 piese, din cele de mai jos:
1. Mille feuilles cu prosciutto cotto si branza gouda
2. Mousse de branza cu jeleu de ardei copt
3. Mozzarella ciliegine cu sos pesto, busuioc si ulei de masline
4. Mousse din piept de pui cu macedonia de legume
5. Zacusca cu ciuperci de padure
6. Salata de icre tarama cu ou de prepelita
7. Drob de pasare cu pipote confiate si jeleu din crema fina de branza
8. Baba ganoush cu tartar de rosii
9. Cannelloni milano cu mousse de ficat de pasare | Mousse din ficat de pasare cu fulgi de migdale
10. Boulettes de curcan cu susan
11. Parfe de curcan cu legume
12. Tartalette cu piept de rata afumat si dulceata de ceapa
13. Mini cupa cu salata marocana din legume coapte
14. Rulada macelareasca
15. Mini wrap cu somon si baby spanac
16. Mini frigarui cu racitura bucovineana
*Antreul este insotit de un asortiment de masline si cruditati
Pește
La alegere o delicatesa pescareasca dintre:
1. File de somon grill
2. File de butterfish
Pestele va fi servit impreuna cu unul dintre delicioasele sosuri ale chef-ului nostru:
1. Sos de citrice
2. Sos de crustacee
3. Sos de sampanie cu capere
Garnitura peste la alegere:
1. Risotto a la parmigiano
2. Ratatouille de legume
3. Cartofi pescaresti
Sorbeto de lamaie verde – Un deliciu frantuzesc care va face trecerea de la apetisantul peste la traditionalele sarmalute
Sarmale
Sarmale traditionale cu mamaliguta, smantana, afumatura si ardei iute!
Fel principal
La alegere doua preparate dintre:
1. Pulpa de rata confiata
2. Antricot de vita la cuptor
3. Marinade de curcan cu ulei de susan, lamaie si ghimbir
Sosuri, Garnituri, Salate
Un sos la alegere dintre:
1. Sos de piper
2. Sos de Porto
3. Sos quatro formagi
O garnitura la alegere dintre:
1. Cartofi cu rozmarin
2. Cartofi umpluti cu prosciutto si parmesan
3. Cartofi weddges
O salata la alegere dintre:
1. Mix de salata verde cu rosii cherry si dressing de otet de zmeura
2. Salata de legume proaspete de sezon
3. Salata de sfecla cu hrean
4. Salata de varza alba cu marar
5. Salata de muraturi asortate
Tortul
Meniurile nu ar fi complete fara un desert delicios.
Va propunem 5 variante realizate din ingredient naturale:
1. Tort de morcovi
2. Trio de ciocolata
3. Black and white
4. Bavarez cu fructe de padure
5. Coco Noire
*Proseco la intampinarea invitatilor
*Aranjamente de fructe proaspete pe fiecare masa,mix de alune, caju si porumb crocant
Meniu Bauturi Silver – 16 Euro/persoana
Whisky: J&B, Johnnie Walker Red Label
Vodka: Smirnoff
Vermut: Cinzano
Bitter: Campari
Gin: Gordon’s
Lichior: Bailey’s Irish Cream
Vin crama Odobesti-0,75 L: Dinastie-sarba de feteasca alba, Dinastie- merlot roze , Dinastie -merlot
Soft drinks
Coca Cola, Fanta, Sprite (1 L)
Selectie de Santal
Apa minerala plata\carbogazoasa (0,75 l)
Cafea espresso Lavazza
Meniu Bauturi Gold – 18 Euro/persoana
Whisky: Jack Daniels, Jameson
Vodka : Smirnoff
Vermut: Martini
Bitter: Campari
Gin: Beefeater
Digestiv: Jagersmaister
Lichior: Carolan’s
Rom: Bacardi
Bere: Ursus 0,33 ml
Vin Crama Ceptura-0,75 L: Cervus Cepturum-S.B. Cervus Cepturum-roze, Cervus Cepturum-Feteasca Neagra
Soft drinks
Coca Cola, Fanta, Sprite (0.5 L)
Selectie de Santal
Apa minerala plata\carbogazoasa (0,75 l)
Cafea espresso Lavazza
Meniu Bauturi Platinum – 20 Euro/persoana
Whisky: Chivas Regal 12 YO, Johnnie Walker Black Label
Vodka: Absolut
Vermut: Martini
Bitter: Campari
Gin: Bombay
Digestiv: Jagermaister
Lichior: Sheridan’s
Cognac: Courvoisier VS
Bere: Ursus 0.33 ml
Energizant: Red Bull
Vin Cramele Recas – 0,75 L: Recas Castel Huniade – Feteasca Regala, Recas Castel Huniade – Roze, Recas Castel Huniade – C.S.
Soft drinks
Coca Cola, Fanta, Sprite (0.33 L)
Selectie de Santal
Apa minerala plata\carbogazoasa (0,75 l)
Cafea espresso Lavazza, Cappuccino