Navigare rapida
Unde ne gasiti?
Informatii esentiale
Tip locatie: Ballroom, Restaurant
Descriere Sala de evenimente Exclusiv
Bucurati-va de cea mai frumoasa zi a vietii voastre in sala de evenimente Exclusiv!
Punem pret pe dorintele si planurile voastre, iar cu profesionalism si dedicare vom face ca ele sa devina realitate. Pe scurt, ne vedem, discutam despre preferintele voastre, venim cu soluții concrete și va ajutam sa conturati ziua nuntii asa cum v-o imaginati.
Ce va oferim?
– O sala eleganta si rafinata cu o capacitate intre 70 – 300 de persoane, unde visul vostru se poate transforma in realitate
– Patru variante de meniuri armonios echilibrate, incepand de la 270 lei/persoana
– Bar All Inclusive cu o gama variata de bauturi la pretul de 95 lei/persoana
– Candybar personalizat in functie de preferintele voastre
– Aranjamente florale pentru mese si prezidiu
– Manager de eveniment dedicat pe toata perioada si multe alte servicii extra pe care le puteti regasi in oferta extinsa de pret.
Sala de evenimente Exclusiv – Capacitate 300 de persoane
Exemple preparate
Meniuri nunta
Aperitiv
Vol-au-vent cu salată de vinete și rosii cherry
Cheesecake cu portocală
Ruladă de porc cu bacon
Fursec cu caju și curcuma
Mousse de brânză pe ardei
Tartă cu sfeclă rosie si păstrăv afumat
Pui crispy cu fulgi de porumb si parmezan
Ruladă de brânză cu verdeață
Vol-au-vent cu salată de boeuf
Chifteluțe de porc
Gustare calda
Ciorbă rădăuțeană
Ardei iute / Smântână
Preparat de baza
Duo din cotlet de porc si piept de curcan sous vide, cu sos de cidru și merișoare
Cartofi gratinați cu mozzarella și sparanghel sote
Aperitiv
Cheesecake cu dulceață de ardei iute
Vol-au-vent cu salată de boeuf
Crostini caprese
Glazed pork belly
Cruton cu prosciutto și smochină
Wrap cu vită si salată coleslaw
Frigărui de brânzeturi și struguri
Terină de brânză cu caise
Ruladă de porc cu bacon
Tartă cu sfeclă roșie si păstrav afumat
Gustare calda
File de șalău la cuptor cu sos de șampanie și șofran
Piure de legume coapte
Preparat de baza
Duo din ceafă de porc și piept de curcan sosus vide cu sos de whiskey
Piure de cartofi cu trufe și fasole verde sote
Aperitiv
Crevete crocant cu sos sweet chilly
Glazed pork belly
“Inghețată” cu brânză și curcuma
Terină de somon afumat cu fistic
Wrap cu vită și salată coleslaw
Prosciutto crudo con melone
Crostini caprese
Vol-au-vent cu salată de pui și porumb
Cheesecake cu portocală
Scotch egg cu pui
Gustare calda
Pulpă de rață confiată în sos de portocale
Varză roșie
Preparat de baza
Spată de vită și piept de curcan slow cooked cu sos blue cheese
Cartofi la cuptor cu ierburi și ciuperci aromatizate
Aperitiv
Creveți în crustă de cartofi cu sos aioli
Vol-au-vent cu salată de vinete și roșii cherry
Tartă cu sfeclă roșie și păstrav afumat
Scotch egg cu pui
“Inghețată” cu brânză și pesto
Terină de somon afumat cu fistic
Fursec cu caju și curcuma
Rulou prosciutto cu branza și ardei copt
Wrap cu pulled pork și sos BBQ
Cheesecake cu dulceață de ardei iute
Gustare calda
File de biban de mare cu sos pesto
Risotto cu radicchio roso
Preparat de baza
Surf & Turf – spată de vită sous vide și creveți în unt cu sos de vin roșu
Piure de cartofi cu chorizo și sparanghel
Welcome Drink
PROSECCO
WHISKEY JACK DANIEL’S
VODKA ABSOLUT
COGNAC JIDVEI
ROM BACARDI
BAILEYS
BERE HEINEKEN CU ALCOOL / 0%
VIN ALB / ROȘU / ROSE
CAFEA ESPRESSO JULIUS MEINL
APĂ MINERALĂ/ PLATĂ
COCA-COLA / FANTA / SPRITE / SCHWEPPES
SANTAL NECTAR
Cocktail-uri cu alcool
APEROL SPRITZ
HUGO
CUBA LIBRE
GIN TONIC
Cocktail-uri fara alcool
GRANDMA’S CAKE
CHEERY BREEZER
Shot-uri
BLUE / RED KAMIKAZE
-PERSONAL CALIFICAT
(OSPATARI,BUCATARI,BARMANI)
-MANAGER DE EVENIMENT DEDICAT
-ÎNCHIRIERE SALĂ – PE O DURATĂ DE 8 ORE
-LOGISTICA NECESARĂ (MESE, SCAUNE,
BAR, MASA DE PREZENTARE TORT)
-VESELĂ, PAHARE, STATIV ETAJAT PENTRU
TORT SI MONOPORTII
-ȘERVEȚELE ALBE
-DECOR LA INTRAREA IN SALA CU FLORI
(ARTIFICIALE+PAMPAS)
-ARANJAMENT FLORAL PREZIDIU
(ARTIFICIALE+PAMPAS)
-ARANJAMENTE FLORALE PENTRU MESE
(ARTIFICIALE+PAMPAS)
-MENIURI PENTRU MESE
(PENTRU VARIANTELE STANDARD DE MENIU)
-PHOTO CORNER
-NUMERE DE MASA
-SEVALET CU OGLINDA PENTRU LISTA DE INVITATI
-ARTIFICII PENTRU TORT (MAXIM 4 BUC)
-PAHARE DE SPART (2 BUC)
-CUFAR PENTRU DAR
-PLICURI SI PIXURI
-SERVETEL TEXTIL
-MESE COCKTAIL PE TERASA
TORT NAȘI – 200 lei / buc
TORT MIRI – 400 lei / buc
TORT MONOPORȚII – 18 lei / buc
MĂRTURII PRĂJITURI 150 gr (cutie+punga gr a tuite) – 18 lei / buc
GUSTARE FINALĂ SĂRMĂLUȚE – 13 lei / pers – 100 gr
GUSTARE FINALĂ BRÂNZETURI CU FRUCTE ȘI
MIX DE CÂRNĂCIORI GRILL – 16 lei / pers – 100 gr
ALUNE + SALEURI – 5 lei / pers
CANDY BAR + FRUCTE DE SEZON FELIATE – 33 lei / pers
MANOPERĂ CANDY BAR – ( adus din alta parte) – 300 lei
ÎNCHIRIERE VESELĂ CANDY BAR – ( adus din altă parte) – 5 lei/pers
PRELUNGIRE DESFĂȘURARE EVENIMENT – 10 lei/ ora x număr total invitați
DEGUSTARE MENIU – Aperitiv 60 lei, Gustare Caldă 40 lei, Fel Principal 60 lei