Termeni și condiții de utilizare a platformei VineNunta.ro

Vă mulțumim pentru utilizarea platformei VineNunta.ro.

Vă recomandăm să parcurgeți acest document cu atenție.

 

1.INFORMAȚII PRELIMINARE

VineNunta.ro este creat și administrat de către Am Eveniment Web&Consulting SRL, fiind realizat cu scopul informării și promovării serviciilor și produselor de organizare de nunți.

Siteul VineNunta.ro este proprietatea SC Am Eveniment Web&Consulting SRL, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul  j40/6767/2020, Cod Unic de Înregistrare 34665475, email: info@vinenunta.ro, denumită în continuare Am Eveniment Web&Consulting

În cazul în care sunteți furnizor de servicii și produse pentru nunți, vă punem la dispoziție siteul VineNunta.ro pentru a vă prezenta oferta, pentru a vă promova și a vă conecta cu posibili clienți.

În cazul în care sunteți în căutarea unor servicii de organizare a nunții, platforma VineNunta.ro vă poate facilita găsirea furnizorului de nuntă potrivit, eficient și rapid.

Informaţiile din diversele secțiuni/pagini ale site-ului VineNunta.ro sunt actualizate permanent, conținutul acestora având caracter informativ.

Completarea cererilor de ofertă și primirea ofertelor de servicii de organizare a nunților de la Furnizorii VineNunta.ro este gratuită, neimplicând taxe, costuri sau comisioane suplimentare.

Siteul VineNunta.ro nu oferă niciun fel de garanție privind calitatea, performanța sau prețul serviciilor, precum nici a acurateții sau credibilității informațiilor oferite de furnizorii de servicii. Utilizatorii au responsabilitatea de a se asigura ca serviciile promovate prin intermediul VineNunta.ro de către furnizori sunt conform cerințelor proprii. Furnizorii sunt singurii responsabili pentru serviciile prestate. 

Siteul VineNunta.ro nu garantează că orice serviciu care a fost inclus la un moment dat pe platforma va fi disponibil în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment colaborarea cu anumiți furnizori.

 

2.OBLIGATIVITATEA CONTRACTULUI

Termenii și condițiile de utilizare a siteului VineNunta.ro se aplică pentru toți utilizatorii siteului, indiferent de modalitatea de accesare, mobil sau desktop și reprezintă condițiile utilizării siteului VineNunta.ro și solicitării de oferte de servicii de organizare de nunți prin intermediul acestuia, incluzând implicit și politicile Cookies, Dispozițiile de Confidențialitate sau alte informații prezentate în acest document. Vă recomandăm să citiți și Politica de confidențialitate și Politica privind utilizarea de module cookie, înainte de navigarea pe site sau de solicitarea unei oferte de la Furnizorii VineNunta.ro.

Utilizarea platformei VineNunta.ro presupune acceptarea tuturor Termenilor și Condițiilor expuse în continuare, de funcționare, folosire și accesare a siteului, reprezentând contractul legal pentru drepturile și obligațiile Utilizatorului în timpul folosirii sau vizitării siteului VineNunta.ro sau prin solicitarea unei oferte de la Furnizorii VineNunta.ro.

În situația în care nu sunteți de acord cu aceștia, vă rugăm să încheiați vizitarea siteului și utilizarea serviciilor furnizate prin intermediul VineNunta.ro.

 

3.DEFINIȚII ȘI TERMENI

Site – Catalogul găzduit la adresa VineNunta.ro, poate fi denumit și Platforma

Furnizori – Am Eveniment Web&Consulting sau orice persoana juridică sau persoana fizică care oferă servicii și/sau produse de organizare a nunților și este înregistrată cu un cont de furnizor pe site, fiind îndreptățită să trimită oferte individuale Utilizatorilor care au solicitat acest lucru; 

Utilizator – orice persoana care accesează Siteul sau solicită oferte de la furnizori, prin intermediul formularelor de cerere de ofertă, indiferent de timpul pe care îl petrece pe Site sau de acțiunile pe care le efectuează când navighează în cadrul Platformei 

Oferta – reprezintă un email trimis de Furnizorii VineNunta.ro care au opțiunea de primire a cererilor de ofertă inclusă în abonament și activă, fiecare Utilizator având posibilitatea să primească o ofertă de la Furnizorii interesați de solicitarea adresată prin completarea câmpurilor din formularul de contact de tip Cere ofertă.

Servicii – Platforma vinenunta.ro oferă Utilizatorilor servicii de prezentare a furnizorilor de servicii sau produse de organizare evenimente destinate nunților, precum și serviciul de solicitare de oferte de la Furnizorii care au opțiunea de trimitere de oferte inclusă în abonament

Abonament – Pachetul de promovare ales de fiecare Furnizor, care include modalitatea de prezentare a Furnizorilor, precum și posibilitatea de a trimite oferte Utilizatorilor care solicită acest lucru prin intermediul Formularului de contact Cere ofertă

Date personale – orice informaţii referitoare la o persoană fizică identificată sau identificabilă; o persoană identificabilă este acea persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în mod particular prin referire la un număr de identificare ori la unul sau la mai mulţi factori specifici identităţii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale

 

4.DESCRIEREA SI UTILIZAREA SERVICIILOR VINENUNTA.RO

a)Utilizatori

-Utilizatorii înțeleg și își asumă că transmiterea unei cereri de  ofertă către un Furnizor nu garantează că cerere va fi citită și onorată, iar utilizarea Serviciilor nu garantează semnarea unui acord cu Furnizorii de servicii.

-Orice Vizitator sau Utilizator are dreptul să solicite o ofertă de la Partenerii VineNunta.ro, prin intermediul formularelor online disponibile pe site, cu scopul de a obține informații detaliate și personalizate privind ofertele disponibile la momentul respectiv. Prin solicitarea unei oferte, Utilizatorul își exprimă acordul cu forma de comunicare prin care VineNunta.ro își desfășoară operațiunile.

– În calitate de utilizator admiteți că nu putem și nu garantăm identitatea, calitatea serviciilor, obținerea tuturor permiselor și avizelor necesare funcționarii pentru Furnizorii listă în cadrul VineNunta.ro sau că aceștia acceptă și respectă toate legile aplicabile.

– Vă recomandăm să utilizați Serviciile VineNunta.ro ca punct de plecare și de referință pentru serviciile solicitate, iar apoi să efectuați investigații proprii pentru a vă asigura că aceștia sunt potriviți pentru satisfacerea nevoii dumneavoastră.

– Utilizatorul trebuie sa completeze în cadrul formularului de solicitare de ofertă informațiile obligatorii necesare pentru ca furnizorii să poată reveni cu o ofertă personalizată (ex: număr de invitați, data eveniment, nume si adresă de email). Anumite formulare solicită și informații care pot fi completate opțional și a căror completare îi ajuta pe furnizori să ofere variante personalizate, în conformitate cu elementele menționate.

– Verificăm fiecare Cerere de oferta pentru a minimiza riscurile de spam. Astfel, după completarea Cererii de ofertă și apăsarea butonului de Trimitere veți primi un mail automat la adresa de email mentionată în formular, în care trebuie sa confirmați că sunteți proprietarul acesteia și doriți ca cererea să fie trimisă mai departe bazei de furnizori a VineNunta.ro. În cazul în care nu primim confirmarea de trimitere din partea Utilizatorului în 24 de ore de la primirea sa, vom retrimite Utilizatorului un nou  mail pentru confirmarea cererii în intervalul cuprins între 24 și 48 de ore de la primirea cererii inițiale. În cazul în care cererea nu este confirmată, aceasta va fi eliminată din baza de date și nu va fi trimisă mai departe Furnizorilor, în vederea primirii de oferte.

– După confirmarea Solicitării de ofertă de către Utilizator, cererea va fi trimisă către toți Furnizorii de pe site care se califică pentru oferirea de servicii, în funcție de informațiile completate în formular. Furnizorii VineNunta au dreptul, dar nu și obligația, de a trimite Utilizatorilor oferte personalizate.

– Solicitarea unei Oferta nu presupune confirmarea că toți Furnizori care se califică pentru oferirea serviciilor menționate în Formularul de Cerere de Oferta vor răspunde acestei solicitări. Fiecare furnizor va analiza cererea respectivă și va hotărî dacă dorește sau nu să răspundă.

– Având în vedere că fiecare Oferta va fi trimisă printr-un email separat, există posibilitatea ca Utilizatorii să primească un număr mare de oferte într-un timp foarte scurt. Totodata, în cazul în care Utilizatorul a completat numărul de telefon de contact, acesta poate fi contactat de furnizorii care au primit Solicitarea respectivă în scopul oferirii de informații suplimentare cu privire la oferta acestora.

– Ca utilizator, ințelegi și accepți că VineNunta.ro este o platforma digitală care conectează furnizori cu organizatori de evenimente și că nu este un furnizor sau organizator de evenimente în sine, neavând niciun fel de responsabilitate sau control cu privire la interacțiunea, rezervarea sau parteneriatele dintre furnizori și organizării de evenimente, Totusi, va încurajăm să ne contactați la info@vinenunta.ro și să ne oferiți feedbackul dumneavoastră dacă interacțiunea cu un furnizor prin intermediul VineNunta.ro este defectuoasă.

– NU vom avea nicio răspundere față de dumneavoastră în situația în care refuzăm să dăm curs unei cereri de ofertă.

 

b)Furnizori

VineNunta.ro poate oferi anumite tipuri de servicii Furnizorilor și Utilizatorilor cu titlu gratuit, acestea fiind limitate în ceea ce privește caracteristicile și funcționalitatea, putând fi diferite de cele ale serviciilor plătite.

Vinenunta.ro îșii rezervă unilateral dreptul de a limita sau anula posibilitatea folosirii acestor tipuri de servicii, fără o notificare prealabilă.

Accesul la anumite servicii disponibile pe platforma VineNunta.ro poate fi condiționat de plata unui abonament și va fi permis după confirmarea transferului de bani în contul AmEveniment Web&Consulting. Plata abonamentelor se va efectua pe baza de factură, în Lei. În cazul în care Furnizorii își doresc oprirea furnizării serviciilor VineNunta.ro, aceștia înțeleg și sunt de acord cu faptul că plățile deja efectuate nu vor fi returnate.

VineNunta.ro poate pune la dispoziția furnizorilor mai multe abonamente, iar apartenența la unul dintre aceste tipuri de abonamente poate influența poziționarea în pagină și afișarea profilului furnizorilor în anumite secțiuni ale siteului.

VineNunta.ro nu este responsabilă în niciun mod pentru a vă ajuta să ajungeți la un acord cu utilizatorii sau pentru asistența în furnizarea de bunuri pentru aceștia.

Abonamentul la Serviciile VineNunta.ro nu poate fi transferat sau vândut unei alte părți, fără acceptul scris al VineNunta.ro.

Furnizorii înțeleg și își asumă că transmiterea unei oferte către un organizator de evenimente nu garantează că oferta va fi citită și onorată, iar utilizarea Serviciilor nu garantează semnarea unui acord cu organizatorii de evenimente.

VineNunta.ro iși rezervă dreptul de a selecta, fără explicații suplimentare, Furnizorii pe care îi recomandă sau îi promovează în cadrul site-ului sau pe alte canale de comunicare(Facebook, Instagram, Youtube, Pinterest, LinkedIn, Google Ads).

Clasarea și afișarea furnizorilor în cadrul platformei se va face în funcție de abonamentele achiziționate de aceștia, de momentul înscrierii și de încadrarea în categoria existentă.

 

5.RESPONSABILITĂȚILE UTILIZATORILOR ȘI FURNIZORILOR VINENUNTA.RO

 • Responsabilitățile furnizorilor

Furnizorii de servicii prezenți cu oferte de prezentare pe platforma VineNunta.ro sunt unicii responsabili de acțiunile proprii și de consecințele acestora, rezultate în urma publicării materialelor pe care le oferiți la crearea profilului.

Furnizorii VineNunta.ro se obligă să respecte următoarele reguli:

 • Să își asume că este apt și calificat pentru furnizarea serviciilor expuse pe VineNunta.ro, din punct de vedere legal și logistic și că acționează în conformitate cu legislația în vigoare
 • Să trimită Administratorilor VineNunta.ro toate informatiile, fotografiile și materiale solicitate de aceștia, în vederea creării profilului de prezentare și să le actualizeze atunci când survin modificări
 • Să nu trimită Administratorilor VineNunta.ro fotografii, video-uri sau orice alte materiale pentru care nu deține drepturile  de autor sau care nu respectă legislația în vigoare
 • Să se asigure că informațiile afișate în profilul propriu sunt actualizate, complete și corecte și adevărate.
 • Să răspundă în termen de 2 zile solicitărilor Admnistratorilor VineNunta.ro, în cazul în care sunt semnalate probleme de conținut pe profilurile de prezentare din cadrul platformei, cum ar fi, dar fără a se limita la: informații eronate, neactualizate, conținut neconform semnalat de utilizatori, continut care poate induce in eroare utilizatorii etc.
 • Sa nu transmita materiale care conti virusi informatici sau alte programe cu intentia de a distruge orice informatie sau sistem.
 • Sa nu transmita materiale defaimatoare, obscene, discriminatorii sau rauvoitoare fata de alti Furnizori sau terti.
 • Sa nu transmita orice material care contravine, in orice fel, normelor legale in vigoare.
 • Sa foloseasca doar limba romana pentru materialele puse la dispozitie pentru afisarea in profilul de Furnizor de pe site.
 • Sa nu transmita pentru listare materiale ce contin  informatii sau detalii despre URL-uri apartinand altor siteuri ce desfasoara activitati comerciale similare cu cea a VineNunta.ro
 • Sa permita VineNunta.ro sa utilizeze elemente de continut (text, video sau fotografii) transmiste de Furnizori pentru listarea pe site sau pe profilurile de Social Media ale Furnizorilor in vederea promovarii Platformei.
 • Responsabilitatile utilizatorilor

-Utilizatorii care solicita oferte de la Furnizorii VineNunta.ro prin intermediul formularelor speciale de Cerere de Oferta au responsabilitatea sa furnizeze informatii corecte si reale referitoare la evenimentul pentru care vor sa-l organizeze si pentru care solicita oferte.

– Utilizatorii se obliga sa nu contacteze abuziv si excesiv furnizori din cadrul platformei, cu scopul de a obtine mai multe oferte din partea acestora. In cazul unor astfel de actiuni ce pot fi considerate de tip spam, VineNunta.ro isi rezerva dreptul de a limita temporar sau permanent accesul la platforma in functie de gravitatea faptei.

– Utilizatorii se obliga sa foloseasca platforma in scopul definit si descris in cadrul definit de acesti “Termenii si conditii”.

– Utilizatorii inteleg si accepta ca VineNunta.ro nu este responsabil si nu isi asuma nicio obligatie in ceea ce priveste alte site-uri, linkuri sau continutul acestora pe care Utilizatorul le-a accesat in urma informatiilor afisate de VineNunta.ro pentru a face legatura cu alte siteuri sau resurse digitale. Utilizatorul viziteaza si acceseaza aceste siteuri si resurse exclusiv pe propriul risc.

 

6.RASPUNDERE SI GARANTII PRIVIND SERVICIILE OFERITE

Am Eveniment Web&Consulting este un intermediar intre Utilizatorii si Furnizorii VineNunta.ro, din momentul in care a fost plasata o Solicitare de Oferta. Am Eveniment Web&Consulting nu are control asupra numarului de oferte trimise de Parteneri, precum si nicio obligatie sau vreun drept cu privire la Ofertele acestora, fiind exonerat de orice raspundere din momentul in care Furnizorii si Utilizatorii au intrat in contact direct prin transmiterea de emailuri intre acestia.

De asemenea, Am Eveniment Web&Consulting nu este raspunzator pentru niciun prejudiciu pe care un Utilizator sau Furnizor l-a suferit sau l-ar putea suferi ca urmare a utilizarii Siteului, pentru daune indirecte, susecvente, exemplare, speciale sau punitive sau pentru orice pierderi financiare.

In niciun caz, Am Eveniment Web&Consulting nu este raspunzator pentru modificarile pe care le poate aduce Siteului, Serviciilor sau pentru orice limirare sau incetare temporara sau permanenta a furnizarii Serviciilor. Am Eveniment Web&Consulting nu ofera nicio garantie sau reprezentare cu privire la Servicii sau la rezultatul acestora, ce pot fi schimbate oricand fara o notificare prealabila.

Am Eveniment Web&Consulting nu garanteaza si nu este responsabil ca:

 • Vizitarea sau utilizarea VineNunta.ro sau utilizarea Serviciilor va fi disponibila permanent, in mod neintrerupt, sigura sau fara erori
 • Vizitarea sau utilizarea Vinenutna.ro va indeplini cerintele dumneavoastra
 • Orice eroare in functionalitatea siteului va fi corectata
 • Orice informatie obtinuta ca urmare a utilizarii Serviciilor va fi exact sau in conformitate cu informatiile Partenerilor, acestia avand oricand dreptul sa modifice orice aspect legat de profilul propriu de prezentare in cadrul platformei VineNunta.ro

Prin acceptarea prezentului Contract, atat Furnizorii, cat si Utilizatorii sunt de acord ca orice prejudiciu rezultat in urma vizitarii Siteului sau Solicitarii de oferte sau a oricarei alte interactiuni cu alti Furnizori sau Utilizatori va fi solutionat strict in relatie cu Furnizorul sau Utilizatorul Respectiv. Sunteti de acord sa nu incercati sa impuneti raspundere sau sa solicitati vreun remediu legal de la Am Eveniment Web&Consulting cu privire la astfel de actiuni.

 

7.DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Site­ul si tot ceea ce cuprinde acesta, incluzand, fara limitare, toate materialele pe

care Site­ul le contine, indiferent de forma ori continutul acestora si fara a se limita la texte

scrise, imagini, documente audio, video sau audio­video, logo­uri, sloganuri etc.

(„Continutul”) sunt proprietatea intelectuala a Am Eveniment Web&Consulting.

Pentru informatiile si continutul preluat de la Furnizorii VineNunta.ro si afisat pe Site, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartine in totalitate Furnizorului care le-a transmis.

Continutul VineNunta.ro se adreseaza utilizarii personale a Utilizatorilor, actiunile mentionate in continuare fiind permise doar cu acordul scris al Am Eveniment Web&Consulting:

 • Indepartarea elemntelor care identificare dreptul de autor al continutului
 • Modificarea, transmitrea, distribuirea, publicarea in orice forma, precum si participarea la vanzarea sau distributia unor materiale realizarea prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, in lipsa obtinerii acordului scris al Am Eveniment Web&Consulting
 • Reproducerea sau stocarea continutului sau trimiterea acestuia continut catre alte websiteuri, daca scopul acestei activitati este unul comercial.

Este interzisa orice utlizare a continutului VineNunta.ro, in alte scopuri fata de cele permise in mod expres in acest document sau in legislatia in vigoare. Va rugam sa ne trimitei la adresa info@vinenunta.ro orice cerere de utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres in acest document.

Siteul VineNunta.ro nu permite afisarea de continut care contine persoane identificabile decat cu acceptul persoanelor reprezentate in cadrul lor, obtinerea acestui acord revenind exclusiv Partenerului care le-a transmis. Am Eveniment Web&Consulting nu este responsabil pentru eventualele litigii aparute ca o consecinta a publicarii pe site a unor astfel de materiale.

In cazurile in care se foloseste continut preluat de la diversi parteneri prin acorduri incheiate cu acestia, se va mentiona numele partenerului langa materialul respectiv(foto, video, text).

In cazul in care considerati ca anumite elemente de continut aflat pe Siteul VineNunta.ro va incalca drepturile de proprietate intelectuala, viata privata sau alte drepturi personala, va rugam sa ne semnalati aceasta situatie printr-un email la info@vinenunta.ro, pentru a lua masuri conform dispozitiile legale.

Am Eveniment Web&Consulting are dreptul de a sterge oricand materiale publicate sau conturi de parteneri sau de a bloca accesul unui utilizator sau furnizor.

 

 

8.POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

AM Eveniment Web & Consulting si-a luat angajamentul de a respecta legislatia nationala si europeana privind protectia datelor cu caracter personal, precum si libera circulatie a acestor date.

Simpla vizitare a VineNunta.ro nu presupune colectarea de informatii personal sau date cu caracter personal.

Utilizarea Serviciilor VineNunta.ro presupune ca atat Furnizorii, cat si Utilizatorii vor furniza date cu caracter personal, in masura in care acestia au fost informati si si-au dat acordul pentru stocarea lor.

Respectam cu atentie securitatea si confidentialitatea datelor dumneavoastra personale si ne angajam sa nu trimitem datele cu caracter personal ale Utilizatorilor catre terte persoane. Vom trimite aceste date doar Furnizorilor VineNunta.ro, la completarea Formularul de Cerere Oferta, iar acestea vor fi folosite de catre Furnizori strict pentru a raspunde solicitarii dumneavoastra.

Prin vizitarea si/sau utilizarea site-ului, Solicitarea de oferte, folosirea Serviciilor sau interactiunea cu Am Eveniment Web&Consulting prin orice mijloc de comunicare, suntenti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, asa cum este descris in Politica de Confidentialitate.

Atat Furnizorii, cat si Utilizatorii se obliga si garanteaza sa pastreze confidentialitatea Informatiilor Confidentiale, sa ia toate masurile pentru prevenirea transmiterii acestora catre terti si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele avute in vedere prin prezentul Contract, exceptie facand cazurile in care exista autorizarea prealabila in scris de la Utilizator/Furnizor si sub rezerva termenilor si conditiilor impuse de acestia.

Nu incurajam practicile de tip spam, nu comercializam si nu oferim adresele de email obtinute prin intermediul acestui website si nu divulgam adresa dumneavoastra de mail altor Utilizatori, Furnizorilor pentru care nu ati solicitatat o cerere de oferta sau tertilor.

Descrierea completa a modului in care VineNunta prelucreaza aceste date se regaseste in Politica de Confidentialitate.

Acceptarea Termenilor si conditiilor reprezinta implicit si acceptarea Politicii de Confidentialitate.

Renuntarea la primirea newsletterelor sau a altor tipuri de comunicare nu implica renuntarea la acceptul pentru “Termeni si Conditii” sau “Politica de Confidentialitate”.

 

 

9.POLITICA DE COOKIES

Va rugam sa consultati Politica de Cookies, care este parte integranta din prezentul document.

Atunci când un utilizator accesează site-ul VineNunta.ro, folosim diverse module de tip cookie-uri pentru a colecta, stoca și procesa informațiile utilizatorului. Cookie-urile nu solicită informații personale și nu identifică individual Utilizatorii. Ca urmare, aceste informații nu pot fi considerate date personale deoarece nu permit să fiți identificat.

Un cookie este un fișier redus ca dimensiuni care poate fi instalat în browserul unui utilizator la cererea unui server web. Cookie-urile sunt formate din litere și cifre și pot fi salvate pe orice dispozitiv care are acces la internet ( computer, telefon mobil sau tabletă.

Modulul cookie nu include programe malware, viruși sau spyware și nu poate accesa nicio informație stocată pe dispozitivul dvs.

Vă exprimați consimțământul pentru utilizarea cookie-urilor prin vizitarea, navigarea și utilizarea site-ului VineNunta.ro.

Utilizăm atât cookie-uri de sesiune, cât și cookie-uri fixe pe site-ul nostru web.

Un cookie fix este un fișier care rămâne pe dispozitivul utilizatorului pana cand perioada de timp specificată în parametrii cookie-ului a trecut sau pana ce cookie-ul este sters.

Un cookie de sesiune este un fișier temporar care este stocat pe terminalul Utilizatorului pe durata sesiunii curente sau până când browserul este închis, oricare dintre acestea survine primul.

În plus, există următoarele tipuri de cookie-uri, dintre care oricare poate fi utilizat ocazional de către noi:

 • Cookie-urile de performanță sunt cookie-uri care nu colectează date despre dvs., ci în schimb adună informații despre modul în care este utilizat site-ul web, cum ar fi ce pagini sunt vizitate cel mai frecvent etc. Aceste cookie-uri sunt folosite pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe site.
 • Cookie-ul de analiză ne permite să ținem evidența utilizatorilor care vizitează site-ul nostru web, precum și frecvența cu care fiecare utilizator revine pe site. Cu toate acestea, atâta timp cât nu v-ați înregistrat pe site-ul nostru, acest cookie nu va putea fi folosit pentru a identifica persoane; mai degrabă, va fi folosit doar în scopul elaborării de statistici.

Un site web poate identifica browserul unui utilizator prin accesarea informațiilor conținute într-un cookie.Cookie-urile sunt stocate pe computerul dvs. și oferă informații utile care vă îmbunătățesc experiența de navigare.

Serverul web va continua să identifice browser-ul până când fie cookie-ul devine invalid, fie este șters.

10.FRAUDA SI INCALCAREA OBLIGATIILOR

VineNunta.ro nu solicita Furnizorilor sau Utilizatorilor sai prin niciun mijloc de comunicare (email, telefon, SMS etc) informatii cu privire la date confidentiale, conturi si carduri bancare sau parole personale.

Utilizatorii si Furnizorii isi asuma intreaga responsabilitate pentru divulgarea datelor sale confidentiale catre terti.

Am Eveniment Web&Consulting isi declina orice responsabilitate In cazul in care un Furnizor sau Utilizator este sau poate fi prejudiciat sub orice forma de catre ori tert care ar prretinde ca reprezinta interesele VineNunta.ro. Utilizatorii sau furnizorii vor informa in cel mai scurt timp Am Eveniment Web&Consulting cu privire la astfel de tentative, folosind datele de contact afisate pe Site.

Am Eveniment Web&Consulting isi rezerva dreptul de a actiona in judecata pe cei care au incercat sau au atins urmatoarele scopuri, considerate tentativa de fraudare a site-ului:

 • De a afecta performantele serverelor care gazduieste siteul
 • De a accesa datele si informatiile de orice fel prezente pe Site prin orice alta metoda in afara interfetei siteului
 • De a modifica sau altera continutul siteului sau orice corespondenta expediata prin orice mijloc de catre VineNunta.ro catre Utilizatori sau Furnizori
 • De a accesa sau divulga oricarui tert care nu are autoritatea lega necesara, continutul expediat prin orice mijloc de catre VineNunta.ro catre Utilizatori sau Furnizori, atunci cand acestia sunt destinatarul de fapt al comunicarii respective
 • De a vinde accesul la Servicii, publicitate sau alte forme de prezentare plasate pe sau in cadrul Siteului, fara acordul si autorizarea prealabila din partea Am Eveniment Web&Consulting;
 • Vanzarea de publicitate, promotii sau sponsorizari pe orice alte site ce contine continut livrat de Vinenunta.ro, utilizarea comerciala fiind interzisa, nefiind incluse acele utilizari autorizate in mod expres de catre VineNunta.ro.
 • Colectarea, copierea sau trimiterea de date personale ale oricarui alt Utilizator al Websiteului, indiferent de modalitatea prin care a intra in posesia lor

Este interzisa copierea, reproducerea, transmiterea, difuzarea, afisarea, distribuirea, vanzarea sau exploatarea de orice fel a continutului Websiteului in alte scopuri, fara acordul Am Eveniment Web&Consulting prealabil si in scris.

Persoanele ce vor utiliza adresa false de email sau vor transmite mesaje electronice sau de orice fel, precum si orice alte comunicare in numele altor persoane juridice sau fizice sau in numele altui tert vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

Am Eveniment Web&Consulting isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a sterge orice astfel de date de identificare si de a raporta orice activitate nelegala catre autoritatile competente.

Acceptati implicit ca Utilizatorii Siteului si ai Serviciilor sunt singurii responsabili legali si ca Am Eveniment Web&Consulting nu are nicio responsabilitate fata de Utilizatori sau fata de terti, pentru orice incalcare a obligatiilor Utilizatorilor neconforma cu Termenii si Conditiile VineNunta.ro.

 

 

11.INCETAREA UTILIZARII SITEULUI SI A SERVICIILOR

Acordul in cadrul acestor Termeni si Conditii se va aplica pe intreaga perioade de vizitare a Siteului sau utilizare a Serviciilor, pana la rezilierea de catre Utilizator sau de catre Am Eveniment Web&Consulting a Serviciilor sau pana la incetarea existentei websiteului.

VineNunta.ro poate oricand sa limiteze accesul la Site sau sa opreasca furnizare serviciilor in urmatoarele cazuri:

 • Daca furnizarea Serviciului nu mai este viabila comercial
 • Prin lege, atunci cand, dar fara a ne limita la, furnizarea serviciilor devine ilegala
 • Ati incalcat orice prevedere a Termenilor si Conditiilor sau ati actionat intr-un mod ce arata ca nu nu puteti sau nu suntei in masura sa respectati acest acord

VineNunta.ro poate in orice moment, permanent sau temporar, sa-si inceteze existenta in mediul online sau sa opreasca oferirea Servicilor la discretia exclusiva a proprietarului VineNunta.ro, fara o notificare prealabila.

Din momentul in care ati primit Ofertele de la Furnizorii VineNunta.ro, se condisera in mot automat ca Serviciile platformei si-au indeplinit obiectul juridic, motiv pentru care acestea se pot incheia in mod automat.

12.FORTA MAJORA

Exceptând cazurile în care nu au prevăzut în mod expres altfel, niciuna din părțile unui contract încheiat, care este încă în derulare, nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea la termen și/sau în mod corespunzător, total sau parțial, a oricăreia din obligațiile care îi incumbă în baza contractului, dacă neexecutarea obligației respective a fost cauzată de un caz de forță majoră sau un caz fortuit.

Forța majoră include, dar nu se limitează la schimbări în legi sau reglementări, embargouri, războaie, acte teroriste, revolte, incendii, cutremure, accidente nucleare, inundații, greve, condiții meteorologice, epidemii și acte ale furnizorilor de servicii ai VineNunta.ro.

Partea sau reprezentantul legal al părții care invocă evenimentul mai sus menționat este obligat să aducă la cunostință celeilalte, imediat și în mod complet, producerea acestuia și să ia orice măsuri care-i stau la dispoziție în vederea limitării consecințelor respectivului eveniment.

13.INFORMATII GENERALE SI FINALE

Termenii si Conditiile reprezinta intregul acord legal dintre Vizitatorii si Utilizatorii siteului si Am Eveniment Web&Consulting, guverneaza utilizarea VineNunta.ro si inlocuiesc complet orice intelegeri anterioare din Vizitatori/Utilizatori si Am Eveniment Web&Consulting cu privire la Serviciile din cadrul VineNunta.ro.

Orice alte dispozitii din afara acestor Termeni si Conditii, orice alte servicii pe care Furnizorii VineNunta le oferta. Precum si orice alte websiteuri sau aplicatii sunt excluse in mod expres din angajamentul legal prevazut in dispozitiile curente.

VineNunta.ro poate revizui oricand acest document, fara notificare prealabila, prin stergerea, completarea sau actualizarea anumitor sectiuni ale Termenilor si Conditiilor. Versiunea modificata a Termenilor si Conditiilor se va face prin actualizarea acestei pagini web. In cazul in care nu sunteti de acord cu Termenii modificati, aveti obligatia sa incetati sa utlizati VineNunta.ro. In caz contrar, vizitarea sau utilizarea siteului dupa publicarea modificarilor reprezinta acceptarea automata de catre dumneavoastra a noilor Termeni si Conditii.

Puteti consulta oricand versiunea actualizata a Termenilor si Conditiilor direct pe site, pentru a fi la curent cu posibilele modificari, intrucat acest document va obliga legal.

Unele servicii oferite de catre VineNunta.ro pot face obiectul unor termeni si conditii suplimentare, care vor fi afisate la loc vizibil, putand fi consultate si acceptate inainte de folosirea serviciului.

In cazul in care orice instanta de judecata, care are competenta de a decide cu privire la acest aspect, decide ca orice prevedere a acestor Termeni si Conditii nu este valabila, aceasta va fi eliminata, fara a afecta restul Termenilor si Conditiilor din acest document.

Prin navigarea pe Siteul VineNunta.ro sau prin utlizarea functiei de cerere de oferta, atat furnizorii, cat si utilizatorii permit AmEveniment Web&Consulting sa ii contacteze prin orice mijloc disponibil, inclusiv mijloace electronice, in scopuri ce tin de administrarea contului, de actiuni de marketing si promovare, precum si de informare sau evaluare a serviciului de solicitare de cereri de oferta.

 

Ne puteti contacta pentru orice informatii suplimentare la adresa info@vinenunta.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Data ultimei actualizari: 01.05.2022.